PARTIZANOV BISER BLIZU ODLASKA U ŠPANIJU: Bio je projekat kluba, a onda je otišao iz Humske za DŽABE!
Foto: Starsport

šteta

PARTIZANOV BISER BLIZU ODLASKA U ŠPANIJU: Bio je projekat kluba, a onda je otišao iz Humske za DŽABE!

Fudbal -

Bivši fudbaler Partizana Nemanja Jović mogao bi uskoro da nastavi karijeru u Španiji, pošto je za njega interes pokazao Rajo Valjekano.

Nemanja Jović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Mladi fudbaler koji igra na poziciji levog krila, bio je projekat crno-belih, međutim došlo je nesuglasica između Nemanje Jovića, njegovih zastupnika i čelnika Partizana koji su kulminirali ovog leta.

Naime, tada se krilni fudbaler nije pojavio na prozivci trenera Igora Duljaja, pred start priprema za novu sezonu. Kasnije je otkriveno da postoje dugovanja kluba prema Nemanji Joviću (21) koja nezvanično iznose oko 1.000.000 evra.

Upravo iz tog razloga agenti Jovića pokrenuli su disciplinski postupak pred organima FSS i posle nekoliko meseci dobili slobodu za svog štićenika.

Sada je Nemanja Jović slobodan u izboru da potpiše za bilo koji klub u inostranstvu. Odranije je postojao interes švajcarskog Bazela, ali su sada u igru uključeni i neku drugi klubovi. Italijanski novinar Mateo Moreto piše da je član La Lige Rajo Valjekano ozbiljno zagrizao za Nemanju Jovića i da ga želi u svojim redovima.

Isto tako, Italijan navodi da nekadašnjeg đaka omladinske škole Partizana prati nekoliko klubova iz Engleske, Nemačke i Francuske. Prema portalu Transfermarkt tržišna vrednost Nemanje Jovića iznosi 2.500.000 evra, sa tendencijom rasta.

Nemanja Jović
foto: Starsport

Nemanja Jović rođen je u Zvorniku u Republici Srpskoj, ali je još kao klinac stigao u Humsku, pošto su ga skauti kluba opazili na jednom od turnira.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track