PARTIZAN SE OGLASIO POSLE PISANJA KURIRA! Crno-beli izdali SAOPŠTENJE: Nezapamćen čin VANDALIZMA, čekamo REAKCIJU nadležnih organa
Foto: Privatna arhiva

PARTIZAN SE OGLASIO POSLE PISANJA KURIRA! Crno-beli izdali SAOPŠTENJE: Nezapamćen čin VANDALIZMA, čekamo REAKCIJU nadležnih organa

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem dan nakon što je na stadionu u Humskoj uništena loža u kojoj inače sede članovi uprave.

Crno-beli su u nedelju pobedili Radnik nakon preokreta, a uoči te utakmice nezadovoljni navijači su upali u ložu, uništili stolice i ostavili poruke na zidovima.

Nakon što je Kurir pisao o izostanku reakcije iz kluba, stiglo je saopštenje iz Humske ulice.

- Fudbalski klub „Partizan“ obaveštava javnost da je u nedelju, 17.septembra, između 4:10 do 4:30 časova ujutru došlo do oštećenja imovine Fudbalskog kluba ''Partizan'', u centralnoj loži stadiona. Ovaj nezapamćeni čin vandalizma nije učinjen od strane partizanovaca, koji vole svoj klub i stadion na kome voljeni klub igra, već od strane pripadnika manje organizovane kriminalne grupe.

Oštećenje imovine je zabeleženo na snimcima sa video nadzora, kojima je čitav kompleks stadiona pokriven, a na snimcima je vidljivo da su tri nepoznata muška lica i jedno žensko lice ušla na stadion i izvršili oštećenje centralne lože.

Snimci sa video nadzora su dostavljeni nadležnim državnim organima, koji će verujemo vrlo brzo identifikovati počinioce i preduzeti sve zakonom predviđene mere - navedeno je u saopštenju Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track