PENAL SUPER LIGA SRBIJE! Da nam planeta "POZAVIDI": Posle sedam kola - 26 JEDANAESTERACA! Poznato ko ih je izveo NAJVIŠE!
Foto: Starsport

verovali ili ne!

PENAL SUPER LIGA SRBIJE! Da nam planeta "POZAVIDI": Posle sedam kola - 26 JEDANAESTERACA! Poznato ko ih je izveo NAJVIŠE!

Fudbal -

Tek sedam kola odigrano je u Super ligi Srbije, a brojne diskutabilne sudijske odluke našle su se na tapetu mnogih klubova.

Iznenađenja su viđena već na samom startu šampionata, Crvena zvezda već zaostaje za TSC-om i Partizanom, ali čak su i porazi branioca titule ostali u senci - jedanaesteraca!

Naš elitni rang slobodno se može nazvati i Penal Super liga Srbije jer kako drugačije objasniti da je u startnih sedam rundi svirano čak 26 najstrožih kazni! I, mnoge od njih izazvale su puno bure!

Najviše penala od starta takmičenja sutirali su večiti rivali. Crvena zvezda i Partizan izveli su po pet jedanaesteraca, uz samo jedan promašen (Natho protiv TSC-a).

Takođe, veoma je zanimljivo da je četa Igora Duljaja od starta sezone čak tri puta okrenula rezultat pošto je gubila na poluvremenu, a na tim mečevima Partizan je izveo ukupno četiri penala. I, sva četiri je dao!

Odmah iza večitih na ovoj listi nalazi se TSC čiji igrači su šutirali četiri jedanaesterca i realizovali su tri, da bi potom redom išli Spartak Subotica (dva šutirali, oba promašili), Čukarički (dva šutirali, po jedan pogodak i promašaj) i Radnički Niš (dva šutirali, po jedan pogodak i promašaj).

Jedan penal izveli su Železničar, Napredak, IMT, Voždovac, Javor i Vojvodina, a samo su Pančevci promašili svoj udarac sa 11 metara.

Četiri tima i dalje bez najstrože kazne

Čak 12 klubova imalo je priliku da izvede bar jedan jedanaesterac, ali su četiri tima posle sedam kola i dalje bez šanse da sa bele tačke postignu pogodak. U pitanju su Mladost Lučani, Novi Pazar, Radnik Surdulica i Radnički Kragujevac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track