NOVI PROBLEM U HUMSKOJ! Crno-beli dobili TUŽBU: Slučaj je stigao do FIFA, Partizanu preti RIGOROZNA KAZNA ako se DUG ne reši
Foto: Starsport

ima li kraja?

NOVI PROBLEM U HUMSKOJ! Crno-beli dobili TUŽBU: Slučaj je stigao do FIFA, Partizanu preti RIGOROZNA KAZNA ako se DUG ne reši

Fudbal -

Tek što su fudbaleri Partizana konačno podigli formu i počeli da beleže pobede u Super ligi Srbije, nove loše vesti stigle su u Humsku.

Crno-beli su dobili tužbu i to zbog duga od 50.000 evra, pa neće moći da registruju nove fudbalere dok ovo ne izmire. O čemu se zapravo radi?

Letnji prelazni rok bio je buran za srpske klubove, a u Partizan je, između ostalih, stigao i golman Aleksandar Jovanović.

Aleksandar Jovanović
foto: Starsport©

On je došao iz kiparskog Apolona, a prve informacije bile su da će crno-beli za njega izdvojiti 450.000 evra, samo u nekoliko rata.

Već prvu ratu čelnici Partizana nisu uplatili, pa su Kiprani kontaktirali Svetsku fudbalsku organizaciju (FIFA) i slučaj je završio na sudu.

Da li je u pitanju nemar uprave ili crno-beli nemaju 50.000 evra na računu nije poznato, ali ako se dug ne izmiri do 31. oktobra Partizan bi mogao da dobije i rigorozniju kaznu.

Učinak Aleksandra Jovanovića u Partizanu

9 utakmica

2 meča bez primljenog gola

14 primljenih golova

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track