SRAMNI TEKSTOVI HRVATSKIH MEDIJA! Komšije UDARILE po Zvezdi i Glazeru: "Pacerski kiks" i NAJGORE poluvreme u poslednjih 20 godina!
Foto: Conor Molloy/News Images / imago sportfotodienst / Profimedia

nisu realni

SRAMNI TEKSTOVI HRVATSKIH MEDIJA! Komšije UDARILE po Zvezdi i Glazeru: "Pacerski kiks" i NAJGORE poluvreme u poslednjih 20 godina!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde hrabro su se držali protiv Mančester sitija, ali nisu uspeli do čuda na "Etihadu".

Vodila je četa Baraka Bahara protiv šampiona Evrope na poluvremenu golom Osmana Bukarija, ali su dvostruki strelac Alvarez i Rodri koji je pogodio jednom, doneli preokret i postavili konačnih 3:1.

Ova utakmica bila je povod hrvatskim medijima da ponovo žestoko udare po šampionu Srbije. Niz tekstova pojavio se kod komšija, a mi smo izdvojili nekoliko sa portala Index.hr.

"Zvezda je odigrala najgore poluvreme Lige šampiona poslednjih 20 godina i dobila ga 1:0" naslov je teksta u kom se nipodaštava igra crveno-belih u prvih 45 minuta.

FK Crvena zvezda, Crvena zvezda, Omri Glazer
foto: Paul Currie / Shutterstock Editorial / Profimedia

Hrvatima ni to nije bilo dosta, pa su iskoristili i pad koncentracije najboljeg pojedinca utakmice, Omrija Glazera, te su žestoko uvredili Izraelca. "Zvezdin golman obranio čuda i onda pacerski kiksnuo kod dva gola Sitija" naslov je teksta u kom su novinari pomenutog portala udarili po čuvaru mreže tima sa Marakane.

Komentari čitalaca užasni

Takođe, komentari čitalaca portala bili su užasni, pa je ispod teksta koji govori o samoj utakmici moglo da se pročita i "Za par godina, slaviće Srbi ovo kao pobedu", "Zvezda katastrofa tim. Dinamo 2 klase bolji, ozbiljniji, organizovaniji. Sve sami "domaći momci" u Zvezdi, doduše malo zagoreli. BBB jednako tako, delije 0 bodova", "Daj palite Srbi. 30 i više udaraca na gol. Centar prešli niste. Imaju sreće da nije dvocifreno".

Kurir sport

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track