GOREĆE MARAKANA U SREDU 4. OKTOBRA PROTIV JANGA BOJSA: Zvezda gotovo rasprodala karte za prvu utakmicu Lige šampiona u Beogradu
Foto: www.crvenazvezdafk.com

švajcarci, čuvajte se

GOREĆE MARAKANA U SREDU 4. OKTOBRA PROTIV JANGA BOJSA: Zvezda gotovo rasprodala karte za prvu utakmicu Lige šampiona u Beogradu

Fudbal -

Zadovoljni su u FK Crvena zvezda kako ide prodaja karata za Ligu šampionu i utakmicu sa Jang Bojsom, koja će biti odigrana 4. oktobra u 21.00 čas na stadionu "Rajko Mitić".

Crvena zvezda
foto: www.crvenazvezdafk.com

Prvog dana slobodne prodaje pojedinačnih karata za meč protiv Jang Bojsa prodato je 3.400 karata. S obzirom na fantastičnu prodaju putem onlajna i sezonskih ulaznica, izvesno je da će popularna Marakana biti dupke puna 4. oktobra. Ovim potezom uprava kluba želela je da izađe u susret i svim onim gledaocima koji su se odlučili za tradicionalni način kupovine karata, putem blagajni.

Crvena zvezda u Ligi šampiona nalazi se u grupi sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom. Utakmica protiv prvaka Švajcarske, biće za šampiona Srbije prva u Beogradu, a sudećoi po prodaji karata, crveno-beli će imati veliku podršku Delija i ostalih navijača.

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu 27. septembra gosotovati Partizanu u Humskoj i odigrati 171. večiti derbi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track