REKAO SAM JOVANOVIĆU, NE VOLIM ŠTO TI SUDIŠ! Izjava Zvezdana Terzića koja se PAMTI! Zbog OVOGA crveno-beli traže PROMENU sudije!
Foto: Starsport

sećate li se ovoga?

REKAO SAM JOVANOVIĆU, NE VOLIM ŠTO TI SUDIŠ! Izjava Zvezdana Terzića koja se PAMTI! Zbog OVOGA crveno-beli traže PROMENU sudije!

Fudbal -

Predstojeći 171. večiti derbi koji Partizan i Crvena zvezda tek treba da odigraju u sredu 27. septembra od 19 časova već je digao puno bure.

Odluka Fudbalskog saveza Srbije da delegira Srđana Jovanovića za glavnog arbitra ovog meča nije se svidela čelnicima Zvezde koji su izdali žestoko saopštenje ovim povodom.

Ne žele crveno-beli da im Jovanović deli pravdu, a sukob između tima sa Marakane i trenutno najboljeg srpskog arbitra traje još od 161. večitog derbija odigranog u septembru 2019. godine. Tada je Partizan slavio sa 2:0, a Zvezdan Terzić smatrao je da je crveno-belima na ovom meču poništen čist gol.

- Rekao sam Jovanoviću da ne volim što ti sudiš, jer si ti poznat kao Partizanov sudija, ali on je zloupotrebio. Videli smo da je poništen čist gol Crvenoj zvezdi. Uz direktnu pomoć sudije, Partizan je pobedio meč. Onako loša Crvena zvezda bi pobedila sinoć Partizan - istakao je Terzić tada.

Zvezda se o Jovanoviću, između ostalog, oglašavala i tokom prošle sezone, podsetivši na penal za crno-bele u derbiju, kada je Aleksandar Katai srušio Bibarsa Natha.

- VAR pravda u Srbiji… Kada se vrši pritisak, Srđan Jovanović bude u VAR sobi, a onda ni kamere nisu dovoljne - govorili su tada iz Zvezde.

Sada je Srđan Jovanović delegiran za novi večiti derbi, a da li će ga, posle velikih pritisaka sa Marakane, i suditi ostaje da se vidi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track