INTERESANTNO! Ko će SUDITI večiti derbi kada se bude igrao - Srđan Jovanović ili NEKO DRUGI? Pravila su JASNA i evo šta KAŽU!
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

ovo sve zanima

INTERESANTNO! Ko će SUDITI večiti derbi kada se bude igrao - Srđan Jovanović ili NEKO DRUGI? Pravila su JASNA i evo šta KAŽU!

Fudbal -

Odlukom Vlade Republike Srbije i nadležnih fudbalskih organa odloženo je kompletno 9. kolo Superlige zbog Dana žalosti nakon ubistva četvorice Srba na Kosovu i Metohiji.

Srđan Jovanović
foto: Starsport

Ono što poklonike fudbala u Srbiji interesuje, šta se dešava sa "večitim derbijem" odnosno hoće li Srđan Jovanović ostati delegiran kao glavni sudija. Termin kada će biti igrano 9. kolo Superlige, a samim tim i derbi, još nije poznat. Postoje dva rešenje, da li 1. novembra umesto runde Kupa, ili u decembru po okončanju prvog dela sezone.

Ono što jeste jasno to je da su odlaganjem utakmice između Partizana i Crvene zvezde, kao i svih ostalih mečeva poništene i odluke o delegiranju sudija.

To znači da će ponovo biti delegirane sudije za 9. kolo, potvrđeno je Kuriru iz Zajednice superligaša Srbije. U prevodu, Srđan Jovanović može, ali i ne mora da bude delegiran za 171. večiti derbi, odnosno kad bude doneta odluka o termunu utakmice između Partizana i Crvene zvezde u Humskoj.

Za vikend se nastavlja Superliga Srbije. Crvena zvezda na svom terenu dočekuje niški Radnički, dok Partizan gostuje Napretkuu Kruševcu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track