"SRAMOTA ME JE ŠTO SAM GRK!" Porodica ubijenog navijača AEK-a ostala u šoku zbog SKANDALOZNE PORUKE! Brat se oglasio bolnim rečima
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

ATINA

"SRAMOTA ME JE ŠTO SAM GRK!" Porodica ubijenog navijača AEK-a ostala u šoku zbog SKANDALOZNE PORUKE! Brat se oglasio bolnim rečima

Fudbal -

Manje od dva meseca od ubistva Mihalisa Kacurisa, njegov brat potpuno je razočaran.

Navijač AEK-a, podsetimo, izgubio je život 7. avgusta nakon što je uboden u tuči uoči utakmice koju je trebalo da igra njegov tim protiv Dinamo Zagreba u Atini.

U napadu na navijače AEK-a pored huligana koji su stigli iz Hrvatske, učestvovali su i bratski navijači Panatinaikosa.

Pristalice Panatinaikosa osramotile su se u derbiju protiv AEK-a, pošto su na ogradu zakačili veliki transparent "Oslobodite Bed blu bojse".

Nakon toga se oglasio brat ubijenog navijača.

- Ostao sam bez reči. Sramota me je što sam Grk - rekao je Mihalisov brat za grčke medije i nastavio:

Mihalis Kacuris, majka ubijenog navijača
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Ne postoje reči za tako nešto. Postoje neki drugi ljudi iz nekih drugih država koje jednostavno ne možete da podržavate. Šta da kažem? Kao porodica, čekamo da budu uhapšeni svi koji su i dalje na slobodi i da zajedno sa onima koji su već u zatvoru budu adekvatno kažnjeni. Ako su to uradili Hrvati, neka onda zauvek zaćute. Čudno je kako su neki od njih uspeli da pređu granicu i vrate se u Hrvatsku, s obzirom na to da je policija znala imena svih koji su ušli u Grčku.

Istraga i dalje traje, a mediji u Grčkoj prenose da prvi rezultati DNK analiza nisu dale nikakav dokaz i da je sada u fokusu video snimak haosa i da na taj način pokušavaju da dođu do identiteta ubice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track