VEĆ JE BIO AKTER UDESA! Duško Vujošević imao DVE saobraćajne nesreće u prošlosti: U jednoj je napravio GRUB PREKRŠAJ!
Foto: Printscreen/ Youtube

ne snalazi se za volanom

VEĆ JE BIO AKTER UDESA! Duško Vujošević imao DVE saobraćajne nesreće u prošlosti: U jednoj je napravio GRUB PREKRŠAJ!

Košarka -

Vest da je legendarni košarkaški trener Duško Vujošević u sredu rano ujutru imao saobraćajnu nesreću brzo se raširila našom zemljom.

On je bio akter udesa u kom je pričinjena materijalna šteta na dva vozila i jednom lokalu, a ovaj događaj nije želeo da komentariše.

Ovo nije bio prvi put da je Vujošević bio akter incidenata u saobraćaju. Pre osam godina nekadašnji trener Partizana učestvovao je u sudaru u blizini TC Ušće. Vujošević se tada, krećući se iz pravca Brankovog mosta sudario sa automobilom koji je išao iz pravca TC Ušće.

Takođe, 2014. godine, imao je još jedan incident u kom je napravio grub saobraćajni prekršaj. Tada se Vujoševićev BMW terenac našao na tramvajskim šinama na Autokomandi i tramvaj je udario u zadnji deo njegovog vozila.

Prema propisima, automobili ne smeju da se nađu na šinama, a tramvaj ima prednost na kružnom toku i Vujošević je zbog ovog velikog prekršaja morao da plati novčanu kaznu.

U tramvaju su se nalazili putnici, a nekadašnji trener Partizana tada je izjavio sledeće:

- Imao sam saobraćajni udes, ali srećom nije bilo nikakvih povreda ni kod mene, ni kod putnika u tramvaju sa kojim sam se sudario.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track