ŽELI DA SRUŠI ZVEZDU KOJA MU JE U SRCU! Fudbaler Jang Bojsa ZAGRMEO: Dolazi mi CELA PORODICA na stadion, nabavio sam MNOGO KARATA!
Foto: Printskrin/Jutjub

krv mu je crveno-bela

ŽELI DA SRUŠI ZVEZDU KOJA MU JE U SRCU! Fudbaler Jang Bojsa ZAGRMEO: Dolazi mi CELA PORODICA na stadion, nabavio sam MNOGO KARATA!

Fudbal -

Jang Bojs u svojim redovima ima dvojicu momaka srpskog porekla koji su rođeni u Švajcarskoj. To su Darian Maleš i Filip Ugrinić.

Darian Maleš
foto: Printskrin/Jutjub

Kurir je proteklih nekoliko meseci napisao serijal tekstova u Darianu Malešu, mladom reprezentativcu Švajcarske koji je velika želja selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija. Imao je sjajnu sezonu u dresu Bazela, pa ga je Jang Bojs otkupio od Intera za 2.000.000 evra.

Nije tajna da se i Crvena zvezda ovog leta raspitivala za Dariana Maleša, bio je u tefteru tehničkog direktora Marka Marina. Darian Maleš je u izjavama za švajcarske medije nekoliko puta govorio koliko je ponosan na svoje srpsko poreklo, a nikada nije ni krio da je kao dečak uz oca počeo da navija za Crvenu zvezdu.

Darian Maleš
foto: Pius Koller / imago sportfotodienst / Profimedia

Večeras će Darian Maleš biti nasuprot svoje dečačke ljubavi, kao profesionalac učiniće sve da postigne gol, baš Crvenoj zvezdi. Da mu nije lako, svedoči i njegova izjava vezana za porodicu, data za zvanični sajt Jang Bojsa.

- Dolazi mi cela porodica na stadion. Neki meni važni ljudi prvi put će me gledati uživo. Morao sam da nabavim mnogo karata - rekao je Darian Maleš i dodao da je navijao za Zvezdu kao mali, uz oca Biljana, strastvenog košarkaša, ali da mu je sada na pameti samo da pomogne Jang Bojsu da dođe do tri boda.

Darian Maleš
foto: Vinny Orlando/IPA Sport / ipa-ag / IPA / Profimedia

Pominjao je Darian Maleš i čari igranja na Marakani, da mu je čast da konačno zaigra na tom stadionu. Pričao je o propuštenim šansama protiv Lajpciga u prvom kolu Lige šampiona, ali i utakmice sa Makabijem iz Haife koje je Jang Bojs na dominantan način rešio u plej-ofu.

Kurir sport

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track