"SRAMOTA! PREDUZEĆEMO DRASTIČNE MERE DA SE OVO NE PONOVI" Navijači AEK-a izdali HITNO saopštenje zbog SKANDALOZNOG TRANSPARENTA!
Foto: Klodian Lato / Eurokinissi / imago sportfotodienst / Profimedia

BURA

"SRAMOTA! PREDUZEĆEMO DRASTIČNE MERE DA SE OVO NE PONOVI" Navijači AEK-a izdali HITNO saopštenje zbog SKANDALOZNOG TRANSPARENTA!

Fudbal -

Navijači AEK-a iz Atine neprijatno su iznenadili sve u Srbiji, pošto su na utakmici protiv Ajaksa istakli transparent na kome je pisalo "Kosovo je Albanija".

Povodom sramnog ispada na tribinama navijači AEKA, grupa Original 21, izdali su zvanično saopštenje u kom su oštro osudili skandalozan potez pojedinaca.

"Postavljanje transparenta nacionalističkog sadržaja koje se desilo na našem stadionu tokom utakmice protiv Ajaksa je potez nekoliko pojedinaca i on ne izražava stavove i mišljenja grupe "Original 21". Zbog istorijskog porekla i odnosa grupe prema svakom obliku fašizma dužni našu grešku čini još većom i dužni smo da joj stanemo na kraj. Osuđujemo ovaj transparent i izvinjavamo se svima zbog štete koja je naneta zbog našeg nemara. Iskreno se izvinjavamo svim navijačima našeg tima koji su se osećali isto kao i mi. Sramota! Najodlučnije izjavljujemo da ćemo preduzeti drastične mere i da se ovo više neče ponoviti!", poručila je ova navijačka grupa.

Nakon incidenta, atinski klub se oglasio saopštenjem, a dodatnom istragom, otkriveno je ko su vinovnici ovog skandala! Navijači su snimljeni i identifikovani preko kamera na stadionu i biće im doživotno zabranjen ulazak na "OPAP Arenu".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track