ZVEZDIN FUDBALSKI UNIVERZITET: Kako izgleda jedan dan u Elitnoj školi crveno-belih?!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

projekat

ZVEZDIN FUDBALSKI UNIVERZITET: Kako izgleda jedan dan u Elitnoj školi crveno-belih?!

Fudbal -

FK Crvena zvezda pokrenuo je projekat Eltine škole za najdarovitije fudbalere iz omladinskog pogona.

Marko Marin
foto: Starsport

Idejni tvorac je Marko Marin, tehnički direktor, a Elitna škola trenutno ima 18 polaznika. U novom izdanju emsije “Zvezda TV” imaćete priliku da vidite kako izgleda jedan dan polaznika Zvezdine Elitne škole Andreja Petrovića.

“Elitna škola” je sjajan projekat koji je pokrenut sa ciljem da se najtalentovaniji dečaci Omladinske škole što bolje pripreme za seniorski fudbal, okruženi stručnjacima i uz program od 24 sata dnevno, koji je specijalno pripremljen za polaznike grupe.

Andrej Petrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Andrej Petrović je junior Crvene zvezde, u klubu je već četiri godine i jedan je od najperspektivnijih mladih igrača. Dan fudbalera “Elitne škole” počinje ranim jutarnjim treningom, sa akcentom na individualni rad, sledi odlazak u školu, kao i učenje stranih jezika, uz trening sa ekipom i rad u teretani.

Polaznici Zvezdinog fudbalskog projekta imaju poseban plan ishrane namenjen isključivo sportistima, a uz to uživaju i brojne druge privilegije - smeštaj u klupskom hotelu, kao i posmatranje treninga prvog tima. Kako izgleda jedan njihov dan bolje se možete uveriti u novoj epizodi emisije “Zvezda TV”.

Kurir sport

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track