PROBLEM ZA PARTIZAN! Grobari BOJKOTUJU utakmice u Humskoj, a zbog odluke Disciplinske komisije FSS neće ih biti ni na GOSTOVANJIMA
Foto: Starsport

nisu ovo očekivali

PROBLEM ZA PARTIZAN! Grobari BOJKOTUJU utakmice u Humskoj, a zbog odluke Disciplinske komisije FSS neće ih biti ni na GOSTOVANJIMA

Fudbal -

Fudbaleri Partizana već neko vreme nemaju podršku navijača u Humskoj jer grobari bojkotuju utakmice koje crno-beli igraju kući i to zbog nezadovoljstva radom uprave.

Sada je, zbog odluke Disciplinske komisije FSS da kazni Novi Pazar i Radnički iz Kragujevca zatvaranjem tribina, Partizan došao u neočekivani problem jer neće imati podršku navijača ni na ova dva gostovanja.

Kragujevčani su dobili kaznu od jednog meča bez prisustva publike i odradiće ga u zaostaloj utakmici protiv Partizana koja je na programu 25. oktobra. Sa druge strane, Novi Pazar je kažnjen sa dva meča bez publike, a jedan od tih susreta biće protiv crno-belih, početkom novembra.

grobari, Partizan, Banjska, Stefan Nedeljković, Bojan Mijailović, Igor Milenković
foto: @starsport

Iz Humske je u četvrtak stigla i primedba, ali će kazna ostati i crno-beli će se zbog drugih naći u neočekivanom problemu.

Pre toga, fudbaleri Partizana će u petak 20. oktobra od 20.00 u Subotici gostovati Spartaku.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:27

Grobari protestuju protiv uprave

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track