VEČITI SA PENALA NA RAVNE ČASTI! Partizan i Crvena zvezda remizirali u omladinskom derbiju! (FOTO, VIDEO)
Foto: Starsport

učesnici lige šampiona

VEČITI SA PENALA NA RAVNE ČASTI! Partizan i Crvena zvezda remizirali u omladinskom derbiju! (FOTO, VIDEO)

Fudbal -

Deseto kolo Omladinske lige Srbije donelo nam je i večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, a meč odigran u Humskoj završen je bez pobednika - 1:1.

Zvezda je bila dominantniji tim tokom većeg dela meča i povela je posle gola Andreja Petrovića iz jedanaesterca u 23. minutu. Pre toga Dragojević je napravio krupnu grešku, a Vukojević izborio penal.

FK Crvena zvezda, Crvena zvezda
foto: Starsport

Nije se dugo čekalo na odgovor Partizana jer je u 33. minutu najbolji igrač crno-belih, Zoran Alilović poravnao, takođe sa bele tačke.

FK Partizan, FK Crvena zvezda, Partizan, Crvena zvezda
foto: Starsport

Do isteka prvi 45 minuta Partizanu je poništen gol, a Vukojević je imao veliku šansu za Zvezdu, ali promene rezultata nije bilo.

Slična situacija viđena je i u nastavku meča, promene rezultata nije bilo i pored prečke Vidojevića, te su večiti podelili bodove na ravne časti. Najbolji pojedinac ovog meča definitivno je bio golman Partizana Vanja Radulaški sa nekoliko fenomenalnih odbrana.

Partizan posle deset odigranih mečeva ima 21 bod, i nalazi se na trećem mestu na tabeli iza IMT-a i Čukaričkog. Crvena zvezda je osvojila 15 bodova i sada je izjednačena sa Jedinstvom i Voždovcem na pozicijama od šeste do osme.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:16

VEČITI DERBI PRIPAO CRNO-BELIMA! Omladinci Partizana bolji od Zvezde!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track