BARAK BAHAR POSLE PORAZA OD LAJPCIGA: Nismo iskoristili momente, potrebni su detalji da naprave razliku
Foto: Starsport©

LIGA ŠAMPIONA

BARAK BAHAR POSLE PORAZA OD LAJPCIGA: Nismo iskoristili momente, potrebni su detalji da naprave razliku

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Lajpciga sa 1:3 u trećem meču grupne faze Lige šampiona.

Trener crveno-belih Barak Bahar posle meča sa Lajpcigom mogao je da bude zadovoljan izdanjem svojih pulena, ali ne i rezultatom.

"Nismo počeli dobro utakmicu. Pokušali smo da pritisnemo. U drugom poluvremenu je to bilo dobro. Nismo iskoristili momente, uveo sam mlade igrače da pomognu. Potrebni su detalji da naprave razliku", rekao je Bahar.

Barak Bahar
foto: Starsport©

Lajpcig je poveo golovima Davida Rauma u 12. i Ćavija Simonsa u 59. minutu, Marko Stamenić u 70. minutu smanjio na 2:1, a konačan rezultat postavio je Dani Olmo u 84. minutu.

"Moramo da analizramo dobre stvari i one druge. Imamo još utakmice, verujem da možemo da napravimo rezultat", dodao je Izraelac pred kamerom televizije "Arena sport".

On je potom izašao pred predstavnike medija na konferenciji.

"Nismo odustajali uprkos golovima RB Lajpciga. Svideli su mi se i naši naleti, ali i mladi igrači koji su ušli s klupe i pomogli kod gola, a umalo i izjednačili. Zaslužili smo remi, ali bilo je dosta toga dobrog danas, uz utisak da nam je falilo i malo sreće".

Osvrnuo se i na to da li bi sada nakon utakmice nešto promenio kada je reč o startnoj postavi.

"Gledam uvek šta mi je potrebno za tu utakmicu, ali mladi su se dokazali danas i biće prilika za njih u narednim utakmicama da dobiju više šanse. Znam koliko su mladi važni i klubu i navijači, pa i ekipi".

Pohvalio je navijače.

"Biće puna Marakana u Beogradu, ali smo i danas naše navijače čuli sve vreme. Mislim da su ponosni na nas uprkos porazu, ali sledi meč u Beogradu. Siguran sam da ćemo biti bolji, a cilj će biti pobeda".

Tek sledi analiza utakmice.

"Utakmica se tek završila, tako da ima vremena za analizu. Svaka ekipa ima jake i slabe tačke, ali smo igrali dobro u drugom poluvremenu i to je recept za revanš".

Ističe Bahar da nije pratio šta se dešava na utakmici između Jang Bojsa i Mančester Sitija.

"Analiziraćemo grupu i rezultat kad se završi ova faza takmičenja. Nas očekuju dve domaće utakmice u Ligi šampiona, i sledeća je možda i najvažnija. Fokusiran sam na to i ne pratim druge rezultate. Želimo prvu pobedu u grupi".

Bukari je bio rovit i zbog toga nije počeo utakmicu.

"Bukari se vratio iz povrede i nismo hteli da rizikujemo da igra celu utakmicu. Znali smo da je spreman za 30 ili 45 minuta, i zaista nam je pomogao da igramo bolje. Opasan je igrač, to svi znaju".

Posle trećeg kola u grupi G vodi Mančester siti sa maksimalnih devet bodova, Lapcig ima šest, a Jang Bojs i Crvena zvezda po jedan bod.

U narednom kolu Zvezda će 7. novembra ugostiti Lajpcig.

(Kurir sport)

00:21

Korteo Delija krenuo ka Red Bul Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track