ODLUKA JE PALA! Zvezda održala hitnu sednicu UO, pa izdala SAOPŠTENJE U SITNE SATE: Razumemo nezadovoljstvo navijača!
Foto: Starsport©

oglasili se

ODLUKA JE PALA! Zvezda održala hitnu sednicu UO, pa izdala SAOPŠTENJE U SITNE SATE: Razumemo nezadovoljstvo navijača!

Fudbal -

Nakon novog kiksa u domaćem šampionatu održana je hitna sednica Upravnog odbora FK Crvena zvezda, na kojoj je trener Barak Bahar dobio poverenje da nastavi sa radom.

Podsetimo, crveno-beli su sinoć na svom terenu odigrali nerešeno (1:1) protiv TSC i trenutno zauzimaju drugo mesto u Superligi Srbije sa šest bodova manje od lidera Partizana.

U klubu iz Ljutice Bogdana, uprkos svemu, veruju da će Izraelac uspeti da izvuče ekipu iz evidentne krize u kojoj se nalazi.

Nakon sednice na kojoj su analizirali loše igre i rezultate u poslednjem periodu, Zvezda je u iza ponoći izadala saopštenje koje vam prenosimo u celosti:

"Zaključak je da je evidentno da postoji kriza igre i kriza rezultata u poslednja dva meseca, ali da se veruje da će igrači i trener Barak Bahar svojim radom i igrama u narednom periodu prevazići trenutnu krizu i dobrim rezultatima pokazati nesumnjiv kvalitet koji imaju", poručuju iz Zvezde i dodaju:

"Posle šest uzastopnih titula, hteli smo novi iskorak, hteli smo bolju i moderniju evropsku Crvenu zvezdu. Doveli smo novog trenera, podmladili smo tim, imali velika ulaganja u igrače i napravili potpunu rekonstrukciju tima. U pripremnom periodu je to izgledalo jako dobro, ali i tada smo bili svesni da će biti uspona i padova. Razumemo nezadovoljstvo navijača, i ono je potpuno prirodno kada je Crvena zvezda u krizi. Međutim, za sve ovo je potrebno vreme i strpljenje. Verujemo u naše igrače, verujemo u njihov kvalitet, verujemo u trenera Baraka Bahara i dajemo im punu podršku. Osvajanje šampionske titule ostaje naš osnovni cilj i uvereni smo da ćemo ga ostvariti", navodi se u saopštenju.

Kurir sport

00:12

Zvižduci Baharu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track