SAVO MILOŠEVIĆ UZBURKAO REGION: "Mi koji volimo Partizan navijamo za HAJDUK IZ SPLITA I ŽELJEZNIČAR! Niko nema OBJAŠNJENJE za to"
Foto: Antonio Balic / imago sportfotodienst / Profimedia

da li je u pravu?

SAVO MILOŠEVIĆ UZBURKAO REGION: "Mi koji volimo Partizan navijamo za HAJDUK IZ SPLITA I ŽELJEZNIČAR! Niko nema OBJAŠNJENJE za to"

Fudbal -

Legenda Partizana i aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Savo Milošević, svojom izjavom uzburkao je čitav region.

Naime, Milošević je napravio zanimljivu paralelu i istakao je kako svi koji vole Partizan navijaju i za splitski Hajduk i Željezničar!

- Mi koji navijamo za Partizan, svi navijamo za Željezničar. Nisam samo ja u pitanju, već mnogo ljudi. Takođe, svi ti ljudi negde simpatišu i Hajduk kad je Hrvatska u pitanju. Neverovatno je, ali postoji ta linija. Pitao sam mnoge ljude o tome i niko nema objašnjenje - istakao je Milošević za MeridianSportBH, pa dodao:

- Mi koji volimo Partizan, navijamo i za Želju i takođe navijamo i za Hajduk. Zašto je to tako, zaista nemam objašnjenje i još ga nisam pronašao!

Savo Milošević
foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

Zaista, zanimljiv ugao gledanja čoveka koji je tokom karijere bio igrač i trener Partizana, a sada je na klupi Bosne i Hercegovine. Da li se i vi slažete sa Savom Miloševićem?

Kurir sport / MeridianSportBH

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track