NAVIJAČ PARTIZANA NAPRAVIO HAOS POSLE PORAZA! Ušao na parket i napao košarkaša, crno-beli HITNO REAGOVALI! Evo kako je kažnjen!
Foto: Starsport

KAŽNJEN

NAVIJAČ PARTIZANA NAPRAVIO HAOS POSLE PORAZA! Ušao na parket i napao košarkaša, crno-beli HITNO REAGOVALI! Evo kako je kažnjen!

Košarka -

Košarkaški klub Partizan oglasio se saopštenjem zbog dešavanja nekoliko trenutaka nakon što je završena utakmica protiv Igokee.

Crno-beli su neočekivano poraženi na domaćem terenu, a jedan navijač napravio je incident.

Na fotografijama koje su nastale tom prilikom vidi se da je ušao na parket, ali nije najjasnije šta se tačno desilo.

1 / 4 Foto: Starsport

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti.

- U nedelju, 12. novembra, nakon poslednjeg zvuka sirene koja je označila kraj utakmice između Partizana Mozzart Bet i Igokee, dogodila se neprijatna situacija na samom terenu, tačnije duž bočne linije terena.

Nakon poraza našeg tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na KK Partizan.

Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču KK Partizan, identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba.

U skladu sa pravilima Kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled KK Partizan, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje KK Partizan igra kao domaćin.

Ovim činom, Klub želi da pošalje jasnu poruku da tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema, niti će u budućnosti biti - navedeno je u saopštenju.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

Navijači Crne Gore u sukobu sa policijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track