MANČESTER SITI U VELIKOM PROBLEMU: Bendžamin Mendi tužio bivši klub! Traži višemilionsku odštetu zbog neisplaćenih plata
Foto: EPA

Epilog na sudu

MANČESTER SITI U VELIKOM PROBLEMU: Bendžamin Mendi tužio bivši klub! Traži višemilionsku odštetu zbog neisplaćenih plata

Fudbal -

Francuski fudbaler Benžamin Mendi podneo je tužbu "od više miliona funti" protiv Mančester sitija zbog neisplaćenih plata, preneo je danas Skaj Sport.

Bivši igrač Sitija podneo je tužbu Sudu za zapošljavanje, tražeći da mu se isplate "neovlašćeni odbici od plate" nakon što je optužen za silovanje i seksualni napad 2021. godine.

Mendija je porota u julu proglasila nevinim na ponovljenom suđenju na sudu u Česteru.

Ranije ove godine Mendi je proglašen nevinim za seksualne delikte nad određenim brojem žena, ali porota nije uspela da donese presude po dvema optužbama, što je dovelo do ponovnog suđenja.

Mendi je tražio da mu budu isplate plate koje mu se duguju do isteka njegovog ugovora, koji je istekao 2023. godine.

"Mančester siti nije isplatio Mendiju platu od septembra 2021. godine, nakon što je Mendi optužen po raznim tačkama za koje je kasnije oslobođen, do isteka njegovog ugovora 2023. Tužba će biti podneta sudu za zapošljavanje", izjavili su Mendijevi zastupnici.

Mendi je 2017. godine stigao u Siti iz Monaka za 52 miliona funti.

Beta

Bonus video:

01:13

MENDI OPTUŽEN ZA SILOVANJE Fudnbaler Mančester sitija na sudu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track