ZLATAN SE ZALETEO NA LEGENDARNOG ASA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Posle njegovih reči ostao je ukopan u mestu! Bio je MIRAN KAO BUBICA!
Foto: Screenshot

ANEGDOTA

ZLATAN SE ZALETEO NA LEGENDARNOG ASA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Posle njegovih reči ostao je ukopan u mestu! Bio je MIRAN KAO BUBICA!

Fudbal -

Proslavljeni fudbalski as Antonio Kasano otkrio je jednu izuzetno zanimljivu anegdotu iz vremena kada je delio svlačionicu sa Zlatanom Ibrahimovićem i Klarensom Sedorfom.

Tokom svoje izuzetno bogate karijere Zlatan je u dva navrata branio boje Milana. Prvi put stigao je na "San Siro" u sezoni 2010/2011 dok su u klubu i dalje bila brojna velika imena svetskog fudbala poput Ronaldinja, Gatuza, Pirla, Sedorfa, Kasana, Zambrote... Trener je tada bio Maisimilijano Alegri.

Juventus, Klarens Sedorf

Kasano je otkro da je Ibra jednom prilikom hteo da se obračuna sa proslavljenim Holanđaninom Klarensom Sedorfom, ali je ubrzo odustao od te ideje.

Krenuo je Ibrahimović prema Sedorfu, bio je spreman na sve, a onda je čuo Alegrijeve reči i momentalno se zaustavio.

"Postoji jedna scena koju sada mogu da prepričam. Svađa Ibre i Sedorfa uoči meča Fiorentina - Milan koji smo dobili rezultatom 2:0. Klarens je uzeo loptu i rekao: 'Nećemo trenirati danas'" počeo je priču Kasano.

Antonio Kasano
foto: Profimedia

Ibri se to nije dopalo.

"Ibra je krenuo prema Klarensu. U tom trenutku Alegri je uzeo loptu i postrojio nas u krug, rekao nam je da je on glavni i da moramo da radimo šta on kaže".

"Možete da se svađate, vređate, ali radićete ono što ja kažem", rekao je Alegri.

Ibrahimović je poslušao trenera i u nastavku sezone imao je sjajnu saradnju sa Sedorfom na terenu.

"Tada su na teren zajedno izašli Sedorf i Ibra i dobili smo šest ili sedam utakmica zaredom" ispričao je Kasano.

Kurir sport

01:07

Zlatan zaboravio Nadu Topčagić veseli se uz Cecu na jahti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track