NEĆE BITI EMOCIJA PROTIV ZVEZDE, IMAĆU DODATNI MOTIV! NISU U FORMI: Ponikao je na Marakani, a sada želi da ih pobedi!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

profesionalac

NEĆE BITI EMOCIJA PROTIV ZVEZDE, IMAĆU DODATNI MOTIV! NISU U FORMI: Ponikao je na Marakani, a sada želi da ih pobedi!

Fudbal -

Andrija Radulović ne oseća bilo kakvu emociju prema Crvenoj zvezdi i kao fudbaler Vojvodine želi da sutra u derbiju izađe kao pobednik.

Andrija Radulović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Vojvodina dočekuje prvaka države Crvenu zvezdu na stadionu "Karađorđe" u subotu od 16.00 časova, uz direktan TV prenos na televiziji Arena sport. Andrija Radulović četiri godine proveo je u omaldinskom pogonu Crvene zvezde.

- Imaću dodatni motiv, ali na terenu neće postojati emocije. Profesionalac sam, dakle, maksimalno spreman da pružim dobru partiju. Na mojoj strani u Zvezdinoj defanzivi mogli bi da budu Rodić ili Mitrović. Ne znam za koga će se njihov trener odlučiti, ali nije toliko ni važno - rekao je Andrija Radulović za Sportski žurnal i nastavio:

Andrija Radulović
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Imamo kvalitet, sve bolje igramo, dok Zvezda nije u najboljoj formi. Mislim da bismo tu činjenicu mogli da iskoristimo i još jednom pokažemo da nam je mesto u vrhu tabele. Na treneru je da odluči na koji način ćemo se suprotstaviti Zvezdi. Pretpostavljam da ćemo biti napadački orijentisani.

Andrija Radulović član je fudbalske reprezentacije Crne Gore, iako je prošao sve omladinske kategorije Srbije. Nadao se da njegova selekcija pre Srbije može na EP u Nemačkoj.

- Do kraja smo verovali da možemo na EURO 2024, posebno kada je Bugarska povela protiv Srbije. I mi smo tada bili u rezultatskom zaostatku, ali nas to nije pokolebalo. Ispromašivali smo se... Na kraju srpski tim je zasluženo otišao na Evropsko prvenstvo. Za mene je velika stvar što sam imao priliku da predstavljam svoju zemlju - rekao je Andrija Radulović, rođeni Kotoranin.

Andrija Radulović
foto: FK Crvena Zvezda

Andrija Radulović (21) ovog leta potpisao je trogodišnji ugovor sa Vojvodinom. Crvena zvezda ga je pustila bez obeštećenja u Novi Sad, s tim što će dva kluba prilikom inostranog transfera obeštećenje deliti na ravne časti, 50/50. Pre toga na pozajmici je igrao u ekipama Grafičar, Mladost GAT i Radnik iz Surdulice.

Za Crvenu zvezdu, na velikoj sceni, Andrija Radulović debitovao je kod trenera Dejana Stankovića protiv Radnika iz Surdulice 6. juna 2020, sa nepunih 18 godina. Na debiju je u 85. minutu postigao gol iz jednaesterca.

Kurir sport/Sportski žurnal

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track