POZNATI FUDBALER (48) KRENUO NA SAHRANU I POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI Bivši reprezentativac i njegova majka na mestu ostali MRTVI
Foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

horor

POZNATI FUDBALER (48) KRENUO NA SAHRANU I POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI Bivši reprezentativac i njegova majka na mestu ostali MRTVI

Fudbal -

Bivši reprezentativac Južnoafričke Republike, Johanes Papi Komane (48), izgubio je život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u oblasti Kavazulu Natal u Južnoj Africi.

Nesrećni fudbaler je sa majkom i još jednom osobom krenuo na sahranu u grad Njukasl kada je doživeo kobnu nesreću. Svo troje su poginuli.

Njegov bivši glub Orlanda Pajratsi oglasili su se tužnim povodom.

"Fudbalski klub Orlando Pajrats sa tugom saznaje za smrt bivšeg kapitena Papija Komanea. O smrti Papija klub je obavestio njegov otac, legenda kluba Ister Komane, koji je potvrdio da su njegov sin i supraga, gospođa Rita Komane, imali saobraćajnu nesreću. Papi je bio čovek sa malo reči, ali njegovo prisustvo na terenu je mnogo govorilo. Njegova transformacija iz mirne osobe u moćnog lidera na utakmici bila je inspiracija", poručili su iz Orlanda.

Papi je za Orlando odigrao 150 utakmica, bio je kapiten tima i osvojio je dve titule. Sa velikim uspehom nastupao je i za Džomo Kosmos.

Za reprezentaciju Južne Afrike odigrao je devet mečeva.

Kurir sport/Goal.com

00:29

VELIKI SKANDAL! SRPSKI FUDBALER PRIVEDEN U HOLANDIJI! Pankov proveo noć u policiji posle HAOSA u kom nije učestvovao?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track