MATIJAŠEVIĆ SE ZAHVALIO STANKOVIĆU NA LEPIM REČIMA: "Nek se ne raduje večeras u Leskovcu, ali da prođe dalje i osvoji LK"
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

sjajno

MATIJAŠEVIĆ SE ZAHVALIO STANKOVIĆU NA LEPIM REČIMA: "Nek se ne raduje večeras u Leskovcu, ali da prođe dalje i osvoji LK"

Fudbal -

Na konferenciji za medije pred meč 5. kola grupne faze Lige konferencija između Čukaričkog i Ferencvaroša, trener gostujućeg sastava Dejan Stanković ispalio je nekoliko divnih reči na račun srpskog kluba.

Oduševljen je Stanković radom Čukaričkog, a u čistom superlativu govorio je o predsedniku Brđana Draganu Obradoviću i sportskom direktoru Vladimiru Matijaševiću.

- Poznajem dobro ekipu Čukaričkog, i Dragana Galeta Obradovića i Vladimira Matijaševića, rade fenomenalan posao, znam kakva im je filozofija. Čestitam im na tome. Retko ko bi imao hrabrosti za tako nešto. Svaka im čast na snazi i ludosti - kazao je trener Ferencvaroša na konferenciji za medije.

Na dan utakmice, oglasio se i sportski direktor Brđana, Vladimir Matijašević, koji se zahvalio Stankoviću na lepim rečima.

- Hvala Dejanu Stankoviću na lepim rečima koje još više dobijaju na težini kada ih izgovori jedna takva fudbalska veličina. To je istovremeno i potvrda da je Čukarički na pravom putu kada je u pitanju filozofija kluba. Dejana znam i više od 30 godina, igrali smo zajedno u mlađim reprezentativnim kategorijama i, pre svega, jako ga cenim kao čoveka, a zatim i kao igrača i sada trenera. Ubeđen sam da će i na klupi da napravi veliko ime kao na terenu i jako mi je drago što je kao trener debitovao upravo protiv Čukaričkog. Želim mu svu sreću u budućnosti, da se ne raduje večeras u Leskovcu, ali da prođe dalje i osvoji Ligu konferencije - rekao je Matijašević novinarima koji prate Čukarički u Leskovcu.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Poslednji trening Čukaričkog pred meč sa Ferencvarošem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track