ONE SU ŽENE BOGATIH FUDBALERA, ALI NISU SPONZORUŠE: Ove dame znaju da zarade milione evra, a među njima je i POZNATA SRPKINJA
Foto: Giovanna Onofri / Alamy / Alamy / Profimedia, USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia, Antonela Roccuzzo

lepotice

ONE SU ŽENE BOGATIH FUDBALERA, ALI NISU SPONZORUŠE: Ove dame znaju da zarade milione evra, a među njima je i POZNATA SRPKINJA

Fudbal -

Kako u svetu i Evropi, tako i kod nas, umreženo je mišljenje da se za bogate i dobrostojeće fudbalere lepe sponzoruše. Ali, nije baš tako...

Fakat je da fudbaleri za svoje saputnice biraju atraktivne devojke, a među njima je ogroman broj onih kojima je važnije od svega, da njihov izabranik ima debeo novčanik.

Međutim, ima i drugačijih primera, žena koje su sposobne, koje i same mogu da zarade milione evra. Napravili smo listu deset uspešnih dama koje su u vezi sa bogatim fudbalerima. Među njima je i jedna poznata Srpkinja. Pa, krenimo redom.

Peri Edvards
foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na desetom mestu je Peri Edvards (30), čije se bogatstvo procenjuje na 8,13 miliona evra. Peri je uspešna pop zvezda i članica grupe "Little Mik". Ova atraktivna plavuša verena je za fudbalera Liverpula Aleksa Okelejd-Čemberlejna.

Georgina Rodrigez
foto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Georgina Rodrigez (29), prelepa verenica Kristijana Ronalda sama je zaradila 10,5 miliona evra. Nju na društvenim mrežama prati 53 miliona ljudi. Odlično zarađuje emisiji koja ide na kanalu Netfliks "Ja sam Georgina". Ozbiljan novac Georgina uzima i kao zaštitino lice poznate marke "Guess" u njihovim reklamnim kampanjama.

Ana Ivanović
foto: Profimedia

Ana Ivanović (36), šampionka grendslema na Rolan Garosu 2008. godine tokom uspešne teniske karijere zaradila je 15,11 miliona evra. Udata je za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera. Istegodine kada je uzela Otvoreno prvenstvo Francuske bila je i prva teniserka na svetu i držala se na tronu 12 nedelja. Iz sveta tenisa povukla se 2016. i danas je majka tri sina.

Kolin Runi
foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kolin Runi (37) iskoristila je popularnost svog supruga Vejna Runija za ekstra zaradu, koja sada iznosi 17,43 miliona evra. Nedavno je otkrila svoj život u filmu "Prava priča o Vagati" za kompaniju Dizni. Pre toga, pametna Kolin je pisala kolumne u časopisima, potpisivala ugovore sa Asdom i Litlvudsom i prodavala DVD-ove za fitnes. Majka četvoro dece je takođe objavila nekoliko knjiga, uključujući i autobiografiju.

Antonela Rokuco
foto: mpi04 / imago stock&people / Profimedia

Antonela Rokuco (35), supruga najboljeg fudbalera sveta Lea Mesija ima sve i ne treba da radi. Ali, nije tako. Antonela je potpisala ugovore sa brendovima kao što su Adidas, Alo Ioga i Ricki Sarkani. Njeno bogatstvo procenjeno je na 18,6 miliona evra. Kao i Ana Ivanović i Antonela Rokuco je ambasadorka UNICEF.

Ana Katrin Gece
foto: AEDT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ana Katrin Gece (33), supruga nemačkog fudbalera Marija Gecea, bila je učesnica takmičenja „Sledeći top model Nemačke” i bila je među 50 najboljih. Pojavila se na naslovnicama časopisa kao što su GK i FHM u svojoj zemlji, a kasnije je bila model za brend kupaćih kostima Lascana. Učestvovala je i u rijalitiju pod nazivom Let's Dance. Sada, sa dva miliona pratilaca na društvenim mrežama, Ana Katrin je uticajna i u svetu kozmetičke industrije, pa njeno bogatstvo iznosi 32,54 miliona evra.

Ana Levandovski
foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ana Levandovski (35) zaradila je dosad skoro 42 miliona evra. Postigla je uspeh najviše zahvaljujući svojim preduzetničkim veštinama i sklonosti ka ishrani i fitnesu. Supruga fudbalera Roberta Levandovskog bavila se aktivno karateom u mladosti, bila je višestruka svetska i državna prvakinja Poljske. Postala je nutricionista 2013. godine i davala je savete o ishrani i planovima vežbanja kroz svoj blog i knjigu. Ima i svoj brend zdravih grickalica i zdrave hrane Foods by Ann.

Pilar Rubio
foto: 797/DAVID/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Pilar Rubio (45), španska TV voditeljka i supruga Serhija Ramosa zaradila je oko 55 miliona evra. Pre nego što je postala popularna na televiziji, ova lepotica radila je kao model u Španiji, za brendove donjeg veša. U braku sa legendom Reala ima četiri sina.

Viktorija Bekam
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Viktorija Bekam zna i sama kako se pravi veliki novac, pa na računu ima 64 miliona evra. Udata je za Dejvida Bekama, a i pre nego što su stupili u vezu, a kasnije i u brak Viktorija je imala ozbiljan novac. Značajan deo kapitala zaradila je kao članica popularne grupe Spice Girl, koja je 90-ih plenila slušaoce hitovima Vannabe i Spice Up Iour Life. U braku sa Dejvidom Bekamom ima tri sina i jednu ćerku.

Kurir sport

00:05

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track