NIŠLIJE GOSTUJU U BAČKOJ TOPOLI Đorćević pred TSC: Treba nam jedan pozitivan rezultat da se momcima vrati samopouzdanje
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE

NIŠLIJE GOSTUJU U BAČKOJ TOPOLI Đorćević pred TSC: Treba nam jedan pozitivan rezultat da se momcima vrati samopouzdanje

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Slavoljub Đorđević rekao je, pred nedeljni superligaški meč protiv TSC-a, da je vreme da se njegov tim trgne iz letargije i počne da osvaja bodove.

"Posle teške utakmice sa Čukaričkim, igramo sa ekipom TSC-a koja je u prošlom kolu ubedljivo pobedila lidera na tabeli naše lige, Partizan. To je klub koji pravi dobre rezultate kako u domaćem prvenstvu tako i u Evropi. Imaju dva tima, kolega Lazetić dobro radi sa igračima, svaka mu čast", rekao je Đorđević, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog u nedelju od 17.00 gostuju ekipi TSC-a u Bačkoj Topoli u okviru 17. kola Super lige Srbije.

Radnički je u prethodnom kolu domaćeg šampionata izgubio od Čukaričkog (0:2), a Đorđević je naveo da je njegov tim ove nedelje proveo dosta vremena u ispravljanju grešaka sa te utakmice.

"Što se tiče nas, mi moramo da se dignemo", rekao je Đorđević.

"Ta utakmica mi je pokazala mnogo više nego deset dana koji smo radili pre nje. Jako je teško kada igrate protiv favorita da se podignete i da popravite igru, jer morate da igrate na neki drugi način. Verujem u ove momke i treba nam jedan pozitivan rezultat da se momcima vrati samopouzdanje i mislim da će tada sve biti kako treba", zaključio je trener Nišlija.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track