BIĆE PROMENA U TIMU ZVEZDE, POSLE ISPADANJE IZ EVROPE: Barak Bahar najavio nova lica za Napredak i fokus na odbranu titule!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

superliga

BIĆE PROMENA U TIMU ZVEZDE, POSLE ISPADANJE IZ EVROPE: Barak Bahar najavio nova lica za Napredak i fokus na odbranu titule!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar veruje da njegov tim može da pobedi u Kruševcu Napredak i tako nastavi poteru za liderom Superlige, Partizanom.

Fk Crvena zvezda, Crvena Zvezda - Lajpcig, Stadion rajko Mitić, Barak Bahar
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Napredak u nedelju od 15.00 časova u Kruševcu dočekuje Crvenu zvezdu. Biće ovo prva utakmica crveno-belih posle poraza od Jang Bojsa (0:2) u Ligi šampiona i oproštaja od Evrope za ovu sezonu.

- Nije lako u kontinuitetu igrati u gostima, pogotovo na terenima koji nisu u dobrom stanju, ali smo spremni, jer znamo koliko je utakmica protiv Napretka važna - počeo je Bahar.

Govorio je Zvezdin strateg o učešću u Ligi šampiona, ali i o tome da je fokus sada u potpunosti na prvenstvu.

- Razočaran sam rezultatima, ali sam zadovoljan igrom i optimističan kada su u pitanju naredni izazovi. Izgledali smo dobro u Bernu, kao tim, i svi koji su u igri, žele najbolje. No, sutra nas očekuje sasvim drugačija utakmica, tako da će biti promena u timu. Fokus je u potpunosti na prvenstvu, jer znamo da je to navijačima najvažnije. Igrači moraju da cene sebe i svoje kvalitete, te da budu zadovoljni načinom na koji su odigrali u Bernu. Nije to rezultat ispratio, ali smo na terenu izgledali dobro. Moramo da nastavimo tako kako bi i rezultati na kraju došli. U prošlom kolu smo u važnoj utakmici pobedili Vojvodinu, a sada je na nama da nastavimo sa trijumfima.

Jovan Mijatović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kratak je bio Bahar oko toga kakva je atmosfera u svlačionici.

- Odlična.

Očekuje pune tribine Zvezdinih navijača u Kruševcu.

- Siguran sam da ćemo imati veliku podršku u Kruševcu, jer su i navijači svesni koliko je ovo važna utakmica. Siguran sam da će doći i napraviti dobru atmosferu.

Šerif Endijaj
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nije vreme za priču o prelaznom roku.

- Ne želim da pričam o tome, jer jednostavno nije pravi trenutak. Fokus je na utakmici protiv Napretka - podvukao je Bahar.

Kurir sport/A. R.

02:14

Ivanić posle poraza od Jang Bojsa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track