PARTIZANOVO DETE DEBITUJE ZA PRVI TIM PROTIV ZVEZDINE FILIJALE: Veliki dan u Humskoj za novu crno-belu nadu!
Foto: www.partizan.rs

podmladak

PARTIZANOVO DETE DEBITUJE ZA PRVI TIM PROTIV ZVEZDINE FILIJALE: Veliki dan u Humskoj za novu crno-belu nadu!

Fudbal -

Partizan ozbiljno računa na podmladak iz sopstvene omladinske škole, pošto će sutra u Kupu Srbije za prvi tim debitovati Dušan Jovanović.

Dušan Jovanović
foto: www.partizan.rs

Talentovani centarfor omladinskog sastava Partizana Dušan Jovanović dobrim partijama u Ligi šampiona, ali i prvenstvu zapao je za oko treneru prvog tima Igoru Duljaju. Njegove golove i zalaganje šef je odlučio da nagradi.

Dušan Jovanović rođen je 15. februara 2006. godine u Smederevu, kao i njegov uzor Aleksandar Mitrović. Snažni centarfor biće sutra u protokolu na Kup utakmici protiv Grafičara (16.00) na stadionu u Humskoj ulici. Mladi napadač pre dva meseca potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Partizanom.

Dušan Jovanović pripada generaciji Partizanovih klinaca rođenih 2006. godine, a ugovor sa crno-belima potpisao je na tri godine. Posebno se istakao u meču protiv Šerifa i pobedi 5:2, kada je bio dvostruki strelac za crno-bele. Sutra bi trebalo da debituje za prvi tim, ukoliko tako odluči Igor Duljaj.

Partizan ovim potezom nastavlja da promoviše igrače ponikle u sopstvenoj omladinskoj školi, posebno napadače. Crno-beli su u poslednjoj deceniji afirmisali veliki broj navalnih fudbalera iz svojih redova kao što su Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Đorđe Jovanović i Marko Milovanović, a ranije i legendarnog Dragana Mancea, potom Danka Lazovića, Andriju Delibašića, Stevana Jovetića, Marka i Stefana Šćepovića...

Danas će za Crvenu zvezdu u Kup utakmici protiv niškog Radničkog debitovati Andrija Maksimović koji ima 16 godina, a sutra za Partizan Dušan Jovanović koji je godinu dana stariji. Lepe i obećavajuće vesti za srpski fudbal.

Kurir sport/A. R.

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track