KOLAROV KONAČNO U ZVEZDI? Bivši reprezentativac i Željko Buvač stižu u PAKETU!
Foto: Starsport

spekulacije

KOLAROV KONAČNO U ZVEZDI? Bivši reprezentativac i Željko Buvač stižu u PAKETU!

Fudbal -

Barak Bahar i pored mnogobrojnih glasina i spekulacija za sada ostaje na klupi Crvene zvezde.

Međutim, u krugovima oko Marakane pominje se da Željko Buvač već dugo figurira kao novi trener, mada nikada u karijeri nije radio kao šef stručnog štaba. Do te mere se priče podgrejavaju da je već, navodno, formiran i deo stručnog štaba. A prema tim informacinjama jedan od pomoćnika nekadašnjeg selektora Republike Srpske trebalo bi da bude Aleksandar Kolarov.

Dugo je u jeseni karijeri jedan od najboljih levih bekova važio za potencijalno pojačanje Crvene zvezde. Bivši kapiten Srbije je nekoliko puta sastančio sa Zvezdanom Terzićem, kao i saigračem iz reprezentacije Dejanom Stankovićem. Čak su sklopili preliminarni dogovor da se Kolarov priključi Crvenoj zvezdi u letnjem prelaznom roku 2021. godine... Na kraju od posla nije bilo ništa, pošto je Aleksandar Kolarov rešio da odradi ugovor sa Interom do kraja, potom i stavi tačku na karijeru

Po završetku karijere Aleksandar Kolarov je postao direktor Pize. Kratko se zadržao na toj funkciji. I poslednjih godina održavao je kontakt sa ljudima iz sportskog sektora i top menadđemnta srpskog šampiona. Bio je nedavno u Mančesteru, gde je pre susreta na Etihadu gledao i utakmicu Zvezdinih omladinaca. Mnogo vremena provodi u Beogradu, pre nekoliko dana bio je na večeri sa nekadašnjim prijateljima iz reprezentacije Lukovićem, Kuzmanovićem, bivšim slovenačkim reprezentativcem Samirom Handanovićem. Bio je tu i Nemanja Vidić.

Kurir sport / Mozzartsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track