POJAVIO SE SNIMAK IZ BOLNICE! PREBIJENOG SUDIJU ZVAO ERDOGAN LIČNO: Iz kreveta, sa kragnom oko vrata pričao sa predsednikom Turske
Foto: Printscreen

ANKARA

POJAVIO SE SNIMAK IZ BOLNICE! PREBIJENOG SUDIJU ZVAO ERDOGAN LIČNO: Iz kreveta, sa kragnom oko vrata pričao sa predsednikom Turske

Fudbal -

Fudbalski sudija, Halil Umut Meler, primljen je u bolnicu nakon što je napadnut nakon utakmice u Ankari.

Tursko prvenstvo je prekinuto na neodređeno vreme posle skandaloznih scena koje su zabeležene nakon poslednjeg Melerovog zvižduka na utakmici Ankaraguču - Rizespor, a dan nakon nezapamćenog incidenta, pojavio se snimak iz bolničke sobe.

Meler, kojeg je najpre udario predsednik Ankaragučua, a zatim primio i nekoliko udaraca dok je bio na zemlji, ležao je u kreveru u trenutku kada je dobio poziv od predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana.

- Zdravo, gospodine Halil. Zaista nam je žao i nek vam Bog da ozdravljenje, Bog vas blagoslovio. Rekao sam ministru pravde, i ostalim relevantnim prijateljima da treba da uradimo šta god je potrebno u ovom procesu - rekao je Erdogan.

Sudija se zahvalio na lepim rečima i potvrdio predsedniku države da lekari rade dobar posao otkako je primljen u bolnicu.

Erdogan je potom zatražio i kratak izveštaj jednog od prisutnih lekara.

- Pozdrav, gospodine predsedniče. Pa, u redu je. Njegov krvni pritisak ujutru je blago porastao, sada smo počeli da ga spuštamo. Izgleda kao stres i napetost izazvana incidentom zato što ranije nije imao krvni pritisak. Krvarenje u njegovom levom oku počelo je da se smanjuje. Tu postoji mala pukotina, ali ono što nas raduje je to što nije bilo incidenata u vezi sa mozgom. Pogledali smo njegove unutrašnje organe. Postojala je ta stvar sa jednim udarcem. Zato tamo nema krvarenja, hvala Bogu. Razmišljamo o njegovom otpustu uveče, ali možda će to biti sutra ujutru. Nadajmo se. Ako se večeras odmori, nadam se da će biti dobro. Naravno uvek volimo da budemo oprezni - dobio je odgovor Erdogan.

On je reagovao neposredno nakon ružnog događaja u Ankari. Prvenstvo je suspendovano na neodređeni period, a najavljene su žestoke kazne za predsednika kluba i ostale učesnike incidenta.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track