SUDIJE, DONČIĆ IMA NEŠTO DA VAM PORUČI! UPOZORENJE slovenačkog asa odzvanja NBA ligom - "Trebalo bi da se smire na tom polju"
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

SUDIJE, DONČIĆ IMA NEŠTO DA VAM PORUČI! UPOZORENJE slovenačkog asa odzvanja NBA ligom - "Trebalo bi da se smire na tom polju"

Košarka -

Već je svima poznato kolika doza nezadovoljstva postoji kod Luke Dončića kada je u pitanju suđenje u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Često je Slovenac pričao o tome, a to je isto učinio i nakon meča sa Menfisom.

Opet je Dončić vodio Dalas do nove pobede, meč je završio sa 35 postignutih poena, a žestoku borbu vodio je sa Vinsom Vilijamsom. U jednom momentu, posle verbalne rasprave, Luka je dobio i tehničku grešku.

Nakon meča, Dončić je otkrio zbog čega mu je dosuđena tehnička greška pa poručio sudijama da bi trebalo da se smire, kada je reč o komunikaciji na terenu.

"On je samo pričao sr**ja sve vreme. Pogledao sam nazad i rekao sam mu da želim da mi dopuste da igramo jedan na jedan, tada sam dobio tehničku grešku. Sudije su trebale da nas puste da pričamo, to je deo igre i ja ga volim. Mislim da je on sjajan defanzivac, ali sudije… Prošlu utakmicu nisam uradio ništa, a obojica smo dobili tehničke. Na ovoj utakmici smo obojica pričali i samo sam ja dobio tehničku. Sudije bi trebale da se smire na tom polju", rekao je Dončić.

Kurir sport

Bonus video:

00:11

ROMALE, ROMALI, DRMA NBA LIGOM: Dončić se zagreva uz čuveni hit Ane Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track