MURINJO PRIREDIO SCENU KAKVA SE NE VIĐA ČESTO, PA SE IZVINIO: Ovo sam uradio TRI ILI ČETIRI PUTA u karijeri! Nikad nije bilo lako!
Foto: AP Massimo Paolone

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

MURINJO PRIREDIO SCENU KAKVA SE NE VIĐA ČESTO, PA SE IZVINIO: Ovo sam uradio TRI ILI ČETIRI PUTA u karijeri! Nikad nije bilo lako!

Fudbal -

Pobedom protiv Rome Bolonja je stigla do mesta koje vodi u Ligu šampiona, a Žoze Murinjo je na ovoj utakmici povukao jedan iznenađujući potez.

Bolonja je kao domaćin imala gol prednosti na poluvremenu, a Portugalac je pokušao da pokrene svoj tim koji je u prvom delu nadigran.

Od 46. minuta na terenu je umesto Leonarda Spinacole bio Renato Sančes.

Na žalost Murinjovog zemljaka, Bolonja je u 49. minutu stigla do novog gola, a "posebni" je ubrzo odlučio da napravi nove promene. Iz igre je pored Dijega Ljorentea izašao i Sančes, koji na terenu nije bio ni 15 minuta.

Umesto njih dvojice Murinjo je na teren poslao Sardara Azmuna i Edoarda Bovea, a odluka da Sančes bude zamenjen iznenadila je sve na stadionu, a najviše fudbalera koji igra na poziciji zadnjeg veznog.

.- Želim da se javno izvinim Renatu Sančesu, znam da je ovo jako teško za fudbalera, ali teško je i za trenera. Ovakvo nešto sam napravio samo tri ili četiri puta u karijeri i nikad nije bilo lako - rekao je Murinjo nakon utakmice.

Nekadašnji fudbaler Benfike i Bajerna u Romi ove sezone igra kao pozajmljen fudbaler Pari Sen Žermena.

Posle 16 kola Serije A "Vučica" je na sedmom mestu sa 25 bodova.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track