DRUGA STRANA MEDALJE! Izraelski mediji tvrde: Ovo su DETALJI ugovora i OTKAZA Baraka Bahara!
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

izneli svoju verziju

DRUGA STRANA MEDALJE! Izraelski mediji tvrde: Ovo su DETALJI ugovora i OTKAZA Baraka Bahara!

Fudbal -

Barak Bahar definitivno više neće biti trener Crvene zvezde, a prema navodima kluba sa Marakane došlo je do sporazumnog raskida ugovora. Ipak, izraelski mediji plasirali su svoju stranu priče koja se ne slaže u potpunosti sa tvrdnjama šampiona Srbije.

Čelnici Zvezde hitno su reagovali i navodno su se dogovorili sa Baharom da dobije novac za dosadašnji deo boravka u klubu, a da ostalo ne potražuje, ali je izraelski portal "Israelhayom" istakao kako je Barakov agent, Dodo Dahan, još pre promocije insistirao da ne postoji klauzula o raskidu i da, sada već bivši trener trenutno drugoplasiranog tima u Superligi Srbije, u slučaju otkaza može da dobije novac koji mu po pripada do isteka ugovora sa klubom sa Marakane.

Barak Bahar
foto: www.crvenazvezdafk.com

Naveli su potom Izraelci i navodnu Baharovu platu koja prema njihovim informacijama iznosi milion i po evra neto na godišnjem nivou, ne uključujući bonuse, a njegova tri pomoćnika su imala 750.000 evra za čitav period ugovora.

Verujemo da će se prava istina saznati u četvrtak od 13 časova kada će se generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, obratiti javnosti na vanrednoj konferenciji za medije koju možete pratiti u lajv-blogu na našem portalu.

Kurir sport / "Israelhayom"

BONUS VIDEO:

00:22

171. večiti derbi - delije oterale igrače Crvene zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track