DA NA POZITIVAN NAČIN ZAVRŠIMO JESEN! Žarko Lazetić najavio utakmicu protiv Napretka
Foto: Starsport

SUPER LIGA SRBIJE

DA NA POZITIVAN NAČIN ZAVRŠIMO JESEN! Žarko Lazetić najavio utakmicu protiv Napretka

Fudbal -

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Žarko Lazetić rekao je da je ekipa spremna za utakmicu protiv Napretka i da želi na pozitivan način da završi jesenji deo sezone u Super ligi.

"Tim koji u Lučanima pobedi Mladost, tako što vodi sve vreme i postigne gol u poslednjim minutima, će sigurno u Bačku Topolu doći pun samopouzdanja i elana. Imaju iskusnog trenera koji zna da pripremi utakmicu i ekipu. Imam loš učinak protiv njega, stalno nas 'prevari', pobedi ili igramo nerešeno. Moramo da budemo koncentrisani, pogotovo jer je ovo poslednja utakmica ovog dela sezone i svi žele na pauzu da odu pozitivno raspoloženi", naveo je Lazetić.

Fudbaleri TSC-a igraju u petak od 17 časova na svom terenu protiv Napretka, utakmicu devetog kola Super lige Srbije, kojim se završava jesenji deo sezone.

Klub iz Bačke Topole je ove sezone prvi put u istoriji igrao evropsko takmičenje i osvojio je bod u grupnoj fazi Lige Evropa.

"Imaćemo vremena da analiziramo sve dosadašnje utakmice, ali zadovoljan sam. Spremili smo se za turbulentnu sezonu, bili opterećeni Evropom i pribojavali se da ćemo zbog toga zaostajati u trci za vrh tabele. Strepeo sam da ćemo morati da ga osvajamo tek u prolećnom delu. Ipak, uspeli smo da se pozicioniramo na izvanredno mesto na tabeli koje je svim ekipama cilj", rekao je Lazetić.

On je dodao da su u klubu zadovoljni, ali ne i zadovoljeni i ocenio da bi svako poželeo da ima njegovu ekipu.

"Možda smo mogli više i bolje, ali moglo je i lošije. Meni je važno što smo sve vreme bili na maksimumu, što su igrači igrali fudbal kakav smo ja i stručni štab želeli. Uvek smo kroz dobru igru pokušavali da dođemo do rezultata. Ponosan sam na momke i sve što smo postigli i veoma motivisan za ono što nam predstoji dogodine", rekao je Lazetić.

"Verujem da ćemo sa istim elanom igrati protiv Napretka i da će nas takvo raspoloženje pratiti i tokom pauze. Za nas je ova utakmica, poput prve ili poslednje prvenstvene, podjednako važna i doživljavamo je kao korak ka cilju koji smo sebi postavili. Ne opuštamo se, spremni smo i motivisani da nastavimo ovako, da pobedimo, napravimo dobar uvod za pripreme i da u sledećoj polusezoni budemo još bolji", dodao je Lazetić.

TSC je treći na tabeli sa 36 bodova, a Napredak zauzima 13. mesto sa 20 bodova.

Kurir sport

Bonus video:

00:22

171. večiti derbi - slavlje fudbalera Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track