ODMAH POSLE DERBIJA NAPUSTIO BEOGRAD! Neočekivan potez fudbalera Zvezde, momentalno se POHVALIO na društvenim mrežama! (FOTO)
Foto: Starsport

ostavio sve u čudu

ODMAH POSLE DERBIJA NAPUSTIO BEOGRAD! Neočekivan potez fudbalera Zvezde, momentalno se POHVALIO na društvenim mrežama! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Partizana rezultatom 2:1 u 171. večitom derbiju, a odmah posle ove utakmice fudbaler tima sa Marakane, Kings Kangva, uputio se ka aerodromu i napustio Beograd.

Kangva nije bio u sastavu Zvezde za večiti derbi, a nekih sat vremena pošto je utakmica završena već se na svom Instagram profilu pohvalio da se nalazi na aerodromu "Nikola Tesla".

Kings Kangva
foto: Printscreen / Instagram / kings kangwa

Ovaj potez ostavio je sve u čudu i veruje se da se neće svideti ni navijačima, ni novom treneru Vladanu Milojeviću, te je veliko pitanje koja budućnost čeka Kangvu na Marakani.

Kings Kangva ima ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja juna 2026. godine, ali je poslednji put ove sezone bio na terenu još 11. novembra protiv Železničara iz Pančeva, tako da je i rastanak veoma moguć ako stigne adekvatna ponuda.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:22

171. večiti derbi - delije oterale igrače Crvene zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track