"MI SMO PRAVI SRPSKI KLUB" Vučelić pecnuo Zvezdu, TSC, Čukarički i Vojvodinu: Osvojili smo bodova koliko ostali nisu zajedno!
Foto: Starsport

PREDSEDNIK U OSTAVCI

"MI SMO PRAVI SRPSKI KLUB" Vučelić pecnuo Zvezdu, TSC, Čukarički i Vojvodinu: Osvojili smo bodova koliko ostali nisu zajedno!

Fudbal -

Predsednik Partizana u ostavci, Milorad Vučelić, govorio je o aktuelnim temama.

Na promociji kalendara za 2024. godinu, Vučelić je uputio čestitke prisutnima.

- Želim svima srećnu Novu godinu i Božićne praznike. Ma gde bili na tabeli, crno-beli, ipak je najbolje kada si prvi. Čestitam igračima Partizana i stručnom štabu na čelu sa Igorom Duljajem - rekao je on.

04:43

Obraćanje Milorada Vučelića

Pet srpskih klubova ove sezone je igralo mečeve u evropskim takmičenjima, a jedinu pobedu je ostvario upravo lider Super lige Srbije.

- Ovo je prilika da čestitam Partizanu i na jedinoj pobedi u Evropi ove sezone, od svih naših klubova. Doneli smo Srbiji bod, koliko svi ostali nisu zajedno, iako nismo uspeli da se plasiramo u grupnu fazu. Mi smo pravi srpski klub. Protiv velikih uvek igramo izvanredno. Kao što je bilo u ratovima, najjači smo bili protiv najvećih sila.

Govorio je i o statusu Igora Duljaja, poručio da će klupska legenda voditi ekipu i u prolećnom delu sezone i demantovao Duljajeve reči da u klubu pregovaraju sa drugim trenerima.

- Velike čestitke Duljaju, da se malo i našalim na Igorov račun, zamislite tek šta bi bilo da su igrači imali za hleba i mleka. Nije istina da pregovaramo sa drugim trenerima. To su glasine i spekulacije. Mi nikada nismo pričali sa drugim kandidatima dok smo imali trenera, čak ni onda kada smo znali da Stanojević neće ostati. Duljaj ostaje i sa njim idemo u nastavak sezone.

Milorad Vučelić, Igor Duljaj
foto: Starsport

Čestitao je i Omladinskoj školi Partizana na uspesima.

- Pohvale i našoj školi, pogotovo omladincima na izvanrednim rezultatima u Ligi šampiona - zaključio je Vučelić.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track