TIGAR NA STADIONU BARSELONE! Šokantan snimak kruži društvenim mrežama: Ogromna ZVER prošetala terenom, otkriveno i zašto! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ORIGINALNO

TIGAR NA STADIONU BARSELONE! Šokantan snimak kruži društvenim mrežama: Ogromna ZVER prošetala terenom, otkriveno i zašto! (VIDEO)

Fudbal -

Na društvenim mrežama pojavio se snimak tigra koji šeta po terenu stadiona "Monžuik" u Barseloni.

Supertalentovani brazilski fudbaler Viktor Roke (18) potpisao je višegodišnji ugovor sa Barselonom, a katalonski klub veliko pojačanje predstavio je na izuzetno originalan način.

Nadimak jednog od najtalentovanijih Brazilaca je "Tigar" (Tigrinho), pa je uprava kluba na stadion "Monžuik" dovela pravog tigra, koji je prošetao terenom.

Snimak tigra izazvao je lavinu reakcija. Ljubitelji fudbala su impresionirani kretivnom idejom Katalonaca, ali se pitaju da li je video originalan ili je reč o veštačkoj inteligenciji.

Tigrinjo je stigao u Barsu iz Atletiko Paranaensea i sa katalonskim gigantom potpisao ugovor do 2031. godine. Ove godine odigrao je 45 utakmica za brazilski klub i postigao 21 gol, a u martu je debitovao i za reprezentaciju Brazila na prijateljskoj utakmici sa Marokom.

00:33

ŽENSKI FUDBAL GLEDANIJI OD MUŠKOG! Barselona i Real oborili svetksi rekord: 91.553 gledalaca na Nou Kampu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track