JEZIV ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO PLANETU! Golman UBIO devojku i BACIO JE PSIMA! Dva puta pokušao SAMOUBISTVO, pa opet sve ŠOKIRAO!
Foto: DOMINGOS PEIXOTO / AFP / Profimedia

au

JEZIV ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO PLANETU! Golman UBIO devojku i BACIO JE PSIMA! Dva puta pokušao SAMOUBISTVO, pa opet sve ŠOKIRAO!

Fudbal -

Bivši brazilski golman, Bruno Fernandeš, 2010. godine zgrozio je planetu monstruoznim zločinom koji je počinio.

On je ubio Elizu Samudio, devojku sa kojom je bio i koja je rodila dete koje on nije želeo da prizna, a zatim je njeno telo bacio psima.

1 / 2 Foto: ALEXANDRE BRUM / AFP / Profimedia

Bruno je u to vreme branio za Flamengo, karijera mu je bila u usponu i spekulisalo se da će stići i do italijanskog Milana.

Nesrećna Eliza je pre smrti tužila Bruna, a ovaj je napravio plan da je uz pomoć svog rođaka otme, te da izvrši zločin. Posle ubistva telo je bacio rotvajlerima, ali je ubrzo uhapšen, sve je priznao i osuđen je na 22 godine zatvora.

U zatvoru je dva puta pokušao da izvrši samoubistvo, a robija mu je prekinuta 2017. godine kada je pušten na opšte zgrožavanje javnosti.

- Šta se dogodilo, dogodilo se. Napravio sam veliku grešku, jednu od najvećih u životu, ali greške su sastavni deo života. Ljudi žele da sahrane moje snove zbog samo jedne greške, ali ja sam zatražio oproštaj od Boga i sada moram da nastavim sa sportskom karijerom - rekao je 2017. godine po izlasku iz zatvora Fernandeš.

Bruno Fernandeš
foto: GUALTER NAVES / AFP / Profimedia

Posle toga Bruno Fernandeš se vratio profesionalnom fudbalu i branio je do 2022. godine, a po završetku karijere sve je ponovo šokirao kada je počeo da radi sa sportistima na poboljšanju njihovih mentalnih sposobnosti.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track