AMERIČKA POLITIČARKA OČITALA LEKCIJU NADALU! Digla glas zbog SRAMNIH REČI o Novaku, njena poruka ODZVANJA: "Razočaravajuća ZAVIST"
Foto: Ibrahim Ezzat/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

imala šta da kaže

AMERIČKA POLITIČARKA OČITALA LEKCIJU NADALU! Digla glas zbog SRAMNIH REČI o Novaku, njena poruka ODZVANJA: "Razočaravajuća ZAVIST"

Tenis -

Američka političarka Klaudija Teni očitala je lekciju Rafaelu Nadalu zbog sramnih reči o Novaku Đokoviću.

Klaudija Teni je američka kongresmenka i predsedavajuća Srpskog kokusa u SAD, a oplela je po Nadalu koji koristi svaki trenutak da kritikuje Đokovića, a pre nekoliko meseci izjavio je i da bi Novak bio frustriran da nije osvojio najviše grend slem trofeja.

- Razočaravajuća zavist Nadala. Novak Đoković, ne samo da je najbolji teniser ikada, zbog mnogo razloga, on je najveći sportista savremenog doba. Niko nema takvu mentalnu jačinu i gracioznost da prevaziđe prepreke i sitničave političke zamke koje su mu postavljane stalno - istakla je Teni na društvenoj mreži "X".

Njene reči odzvanjaju širom planete, pa su ih tako preneli brojni svetski mediji, a da li će to uticati na Nadala da promeni ponašanje ostaje da se vidi.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

02:20

MOŽE LI NOVAK SLEDEĆE GODINE DA PRESKOČI FEDERERA U BROJU OSVOJENIH TITULA? Brajovć: Moguće da će disati za vratom i Konorsu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track