SRPSKI BISER BLIZU POTPISA O KOJEM MNOGI MAŠTAJU! Šokantno napustio Partizan, Mančester siti pokušao da ga UKRADE, evo gde ide!
Foto: FSS

NA KORAK!

SRPSKI BISER BLIZU POTPISA O KOJEM MNOGI MAŠTAJU! Šokantno napustio Partizan, Mančester siti pokušao da ga UKRADE, evo gde ide!

Fudbal -

Mladi fudbaler, Matija Popović, veoma je blizu potpisa ugovora sa Milanom.

Mladi reprezentativac Srbije, po svemu sudeći, kao slobodan igrač će postati član "Rosonera" nakon odlaska iz Partizana usled nesuglasica tokom pregovora oko novog ugovora.

Specijalista za transfere, Fabricio Romano, objavio je da su pregovori blizu kraja i da bi Popoviću uskoro trebalo da potpiše ugovor.

Takođe, Italijan je otkrio da je, Mančester siti pokušao da se umeša u celu priču i praktično ukrade posao velikanu sa "čizme".

Popović je u ponedeljak, 8. januara, napunio 18 godina, a deluje da je sebi kao poklon obezbedio odlazak u jedan od najvećih svetskih klubova.

Očekivalo se da će Popović kao mladi fudbaler, koji igra na poziciji ofanzivnog veziste, imati veliku ulogu u Partizanu i da će tom klubu u budućnosti doneti veliku zaradu, međutim, odnosi na relaciji fudbalera i kluba nisu bili najbolji, o čemu je nedavno za Kurir govorio Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih.

- On je odlazio pa se vraćao u Partizan. Odluka da ne produži ugovor je isključivo njegova, dobio je najbolje uslove ikada od svih mladih igrača iz kluba. Jednostavno niko ne može da ucenjuje Partizan i da traži 50% od dalje prodaje. Konkretno njegov otac je nama rekao da traži 50% od dalje prodaje igrača. Ja sam njemu rekao da mi tu saradnju ne možemo da ostvarimo i da mu želimo sve najbolje u budućnosti. Nadam se da će mu neki klub u inostranstvu dati 50%. Moje mišljenje i moje iskustvo kaže da nigde na svetu neće dobiti te uslove, od nas je dobio platu koja bi bila najveća u istoriji za igrača tih godina, koja bi i u inostranstvu, pošto radim sa klubovima, bila negde na visokom nivou.

- Možda mi ne znamo, možda oni imaju bolje sposobnosti, možda mu neki klub u Italiji ili Bundesligi da 50% od dalje prodaje, to su sada njihove sposobnosti za pregovore. Žao mi je, igrač je dobar. Voleo bih da produži ugovor sa Partizanom, još uvek je pod ugovorom, ali u normalnim uslovima. Jednostavno, dok god igrač tako nešto traži Partizanu dok god sam ja ovde, on to neće dobiti - rekao je Vazura za Kurir.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track