KANGVA DAO GOL ZA ZAMBIJU, PA SA KUPA AFRIČKIH NACIJA PORUČIO: Ovde svi znaju za Zvezdu! Mnogi me pitaju da im dam dres!
Foto: Printskrin/Instagram

ambasador srbije

KANGVA DAO GOL ZA ZAMBIJU, PA SA KUPA AFRIČKIH NACIJA PORUČIO: Ovde svi znaju za Zvezdu! Mnogi me pitaju da im dam dres!

Fudbal -

Vezni fudbaler Crvene zvezde Kings Kangva na Afričkom kupu nacija predstavlja reprezentaciju Zambije.

Kings Kangva
foto: www.crvenazvezdafk.com

Već u prvom duelu koji je njegov nacionalni tim odigrao protiv DR Kongo (1:1) upisao se u listu streleca i na sjajan način otvorio takmičenje.

- Srećan sam zbog postignutog gola na početku takmičenja, nadam se da ću u istom ritmu nastaviti i na preostalim utakmicama, te na taj način direktno uticati na rezultate mog nacionalnog tima na Afričkom kupu nacija - rekao je Kings Kangva.

Momak iz Zambije prati učinak svojih saigrača iz Crvene zvezde na Kupu Afričkih nacija, ali i na Azijskom kupu. Vrlo je moguće da Kangva napusti Crvenu zvezdu ove zime, jer ima nekoliko ponuda iz inostranstva. Njegova cena je 3.000.000 evra.

- Ispratio sam naravno i mečeve saigrača iz Crvene zvezde. Čestitam Krasou i Hvangu na sjajnom učinku, postigli su po gol i upisali asistencije, srećan sam zbog njih i želim im mnogo uspeha. Raduje me činjenica da smo svi u dobroj formi i verujem da ćemo to pokazati kada se vratimo u klub - istakao je Kings Kangva i dodao:

Kings Kangva
foto: Printskrin/Instagram

- Takođe, mi je zadovoljstvo što predstavljamo Crvenu zvezdu u najboljem svetlu, kao i što veliki broj ljudi u Africi zna za naš klub i svakodnevno se raspituje o Zvezdi. Svi me pitaju za dresove, te se uvek trudim da ih obradujem poklonima.

Poznato je odranije da je Kings Kangva celoj svojoj porodici doneo dresove Crvene zvezde, ali i velikom broju dece u komšiluku gde živi njegova familija.

Kurir sport

00:08

KANGVA JE IMAO JAKU PORUKU ZA SVE ZVEZDAŠE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track