RUSI PRAVE SPEKTAKL ZA MEČ PROTIV SRBIJE! U Moskvu stižu NOVAK ĐOKOVIĆ i još nekoliko VELIKIH fudbalskih imena?
Foto: EPA/ANATOLY MALTSEV, Natasa Kupljenik/MI-PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia, Shutterstock

atrakcija

RUSI PRAVE SPEKTAKL ZA MEČ PROTIV SRBIJE! U Moskvu stižu NOVAK ĐOKOVIĆ i još nekoliko VELIKIH fudbalskih imena?

Fudbal -

Ruski fudbalski savez planira da napravi spektakl za vreme prijateljske utakmice između Rusije i Srbije, koja će biti igrana 21. marta u Moskvi, na stadionu Dinama.

Rusija, Srbija, reprezentacija
foto: Printskrin/X

Kako pišu ruski mediji, Ruski fudbalski savez želi da na utakmicu dve reprezentacije kao specijalne goste pozove velika imena srpskog sporta - Novaka Đokovića, Nemanju Vidića, Branislava Ivanovića i Miloša Krasića.

Direktor manifestacije i jedan od organizatora utakmice Kiril Terešin govorio je za RIA Novosti i istakao da se radi na tome da veliki broj uspešnih sportista iz dve zemlje tog 21. marta bude na stadionu Dinama.

- Aktivno se pripremamo za meč sa Srbijom i učiničemo sve da navijači dve zemlje uživaju. Planiramo da pozovemo ne samo Novaka Đokovića, već i bivše fudbalere Miloša Krasića, Nemanju Vidića, Branislava Ivanovića i popularne srpske muzičare - rekao je Terešin za agenciju RIA Novosti.

Novak Đoković
foto: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije krajem marta odigraće dve prijateljske utakmice u okviru priprema za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj koje će biti igrano do 14. juna do 14. jula. Prvi meč Orlovi će igrati u Moskvi 21. marta, a onda za četiri dana, 25. marta gostovaće selekciji Kipra u Limasolu.

Kurir sport/RIA Novosti

00:45

Šta su poručili selektor Dragan Stojković Piksi i kapiten Orlova Dušan Tadić uoči današnje utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track