AVRAM GRANT DOBIO PONUDU DA POSTANE SELEKTOR SRBIJE! Izraelac pričao o NEPOZNATIM DETALJIMA: Zvali su me pre SP, hteo sam da dođem
Foto: Steeve JORDAN / AFP / Profimedia

FSS GA ŽELEO

AVRAM GRANT DOBIO PONUDU DA POSTANE SELEKTOR SRBIJE! Izraelac pričao o NEPOZNATIM DETALJIMA: Zvali su me pre SP, hteo sam da dođem

Fudbal -

Iskusni izraelski trener, Avram Grant, nedavno je bio gost Partizana u Beogradu.

Tom prilikom je urađen intervju koji se pojavio na "Jutjub" kanalu crno-belih.

Između ostalog, Grant, koji je bio trener Partizana 2012. godine, govorio je o reprezentaciji Srbije koju je uporedio sa Hrvatskom.

- Uvek Srbija ima kvalitetne igrače. Zašto bi, na primer, Hrvatska mogla da ostvari uspeh, a Srbija ne? Srbija čak ima više talenta. Poseduje ogroman potencijal i nema šanse da Hrvatska može da uradi nešto što Srbija ne može. Potrebno je da igra kao tim. Duh zajedništva je primetan, a na osnovu onoga što pamtim momci su baš posvećeni selekciji - rekao je Izraelac.

Tokom karijere je vodio veliki broj klubova, ali i tri reprezentacije - Izrael, Ganu i Zambiju. Sada je otkrio da je imao ponudu da postane selektor "Orlova" pred jedan Mundijal, a sudeći po njegovim rečima, u pitanju je Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Selektor kroz kvalifikacije je bio Slavoljub Muslin, a nakon iznenadne smene, na njegovo mesto je postavljen Mladen Krstajić.

- Pred jedan Mundijal sam imao poziv čelnika vašeg saveza. Tad sam i rekao da želim da dođem, jer sam bio siguran da momci mogu daleko. Morate da formirate grupu tako da postigne više nego pojedinci. Nema šanse da će Hrvatska uspeti, a Srbija ne. Samo mora da se proveri šta je dosad rađeno pogrešno, a šta bi moglo bolje - poručio je Avram Grant.

Kurir sport/A.K.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track