ČUO SAM ZA PEVAČICU SEVERINU! A, ZNAM DA IMA I NEKI VIDEO... Severina iz Partizana se oglasio o pevačici! URNEBESNA IZJAVA
Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia, Damir Dervišagić

gotivan lik

ČUO SAM ZA PEVAČICU SEVERINU! A, ZNAM DA IMA I NEKI VIDEO... Severina iz Partizana se oglasio o pevačici! URNEBESNA IZJAVA

Fudbal -

Ksander Severina, fudbaler iz Kurasaa, imao je sjajnu polusezonu u redovima Partizana.

Ksander Severina
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Krilni fudbaler Ksander Severina na pripremama je sa ekipom na Kipru, a tamo je sa novinarima vodio zanimljiv razgovor. Tema je bila pevačica iz Hrvatske Severina Vučković.

- Odmah po dolasku sam saznao da postoji poznata pevačica, čije ime je identično kao moje prezime. Ne šale se saigrači na taj račun sa mnom, ali su mi rekli i da postoji neki video. Ipak, nisam ga pogledao. Ha, ha, ha - smejući se govorio je Ksander Severina.

Severina, Guča, Sabor Trubača
foto: Aleksandar Jovanović

Momak koji se fudbalski školovao u Holandiji oduševljen je životom u gradu Srbije.

- Beograd je mnogo lepši i bolji grad nego što sam očekivao. Živim sam, a kada mi dođu prijatelji obično idem u tržne centre. Čuo sam za ćevape, ali ih još nisam probao. Srpski jezik je baš težak. Za sada sam savladao osnovne fudbalske pojmove i uobičajene pozdrave - otkrio je Ksander Severina.

Ksander Severina (22) odigrao je 21 utakmicu za Partizan u jesenjem delu sezone, u svim takmičenjima. Postigao je tri gola i imao jednu asistenciju.

Kurir sport / V. Novosti

01:40

Jovanović: Partizan je veliki klub i mora da se poštuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track