"PRITISAK U BARSELONI JE NEPODNOŠLJIV" Gvardiola progovorio o bivšem klubu: Kada sam odlazio morao sam da uzmem TRI MESECA ODMORA!
Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

OTVORIO DUŠU

"PRITISAK U BARSELONI JE NEPODNOŠLJIV" Gvardiola progovorio o bivšem klubu: Kada sam odlazio morao sam da uzmem TRI MESECA ODMORA!

Fudbal -

Bivši trener Barselone i aktuelni menadžer Mančester sitija, Pep Gvardiola, izjavio je da u potpunosti razume odluku Ćavija Ernandeza da napusti katalonski klub.

Podsetimo, Ćavi je saopštio da na kraju sezone odlazi iz Barselone jer više ne može da trpi kritike i pritisak sa kojim se suočava.

Gvardiola u potpunosti razume svog bivšeg igrača.

"Potpuno razumem Ćavija i njegovu odluku. Pritisak u Barseloni je nepodnošljiv. Ne može da se poredi ni sa jednim drugim klubom. Kada sam odlazio iz Barse morao sam da uzmem tri meseca odmora. Potroši te i fizički i pre svega psihički", otkrio je Gvardiola.

On ističe da takvih problema u Sitiju nema.

"U Sitiju imam uslove koje svaki trener može samo da poželi. Atmosfera je odlična, navijači i uprava me podržavaju. Engleska je idealna sredna. Naravno ima mnogo utakmica, konferencija, ali sve to nekako ide lako", tvrdi Španac.

Kurir sport/J.M.

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track