FK PARTIZAN DOBIO MOĆNOG SPONZORA: Ugovor sa kompanijom Maxbet donosi 5.425.000 evra! Nema brige za UEFA licencu!
Foto: Printskrin/X

eto love

FK PARTIZAN DOBIO MOĆNOG SPONZORA: Ugovor sa kompanijom Maxbet donosi 5.425.000 evra! Nema brige za UEFA licencu!

Fudbal -

FK Partizan dobio je moćnog sponzora čiji će logo biti na dresu, barem ako je suditi po objavi na mreži X zvaničnog naloga kluba.

Miloš Vazura, Partizan
foto: Petar Aleksić

Partizan i kompanija Maksbet, jedna od najpoznatijih kladionica na našem tržištu, potpisali su troipogodišnji sponzorski ugovor. Na promociji u Sava centru otkriveno je da će Partizan ukupno dobiti 5.425.000 evra, odnosno po sezoni 1.550.000 evra, što je rekordna suma u istoriji kluba.

- Zahvaljujem se Maksbetu što su prepoznali Partizan kao partnera, Savi Bakmazu i Žarku Zečeviću koji nas je upoznao. Ono što je bitno za Partizan, ovo je najveći sponzorski ugovor u istoriji kluba. Nadam se da će biti zadovoljni, dolaze kod nas kad smo prvi na tabeli. Nadam se da ćemo tu i ostati i da će Maxbet ove godine biti sponzor šampiona - rekao je Miloš Vazura, generalni direktor FK Partizan.

Savo Bakmaz, generalni direktor Maksbeta otkrio je i finansijske detalje.

- Postajući deo najveće kompanije na svetu u oblasti sportskog klađenja, ambicija nam je da budemo najbolji na Balkanu. Do sada je Maksbet sponzorisao klubove u Srbiji, ulaskom u partnerstvo rešili smo da krenemo sa najvećima, ovo je simbolično prvi i najveći ugovor Makbeta u njegovoj istoriji, tri i po godine, vrednost ugovora je 1.550.000 evra godišnje, što znači da će uložiti preko pet i po miliona evra - rekao je Bakmaz.

Prema nezvaničnim informacijama, novac od kompanije Maksbet biće iskorišćen za UEFA licencu, kako bi FK Partizan pokrio dugove prema bivšim fudbalerima i time prošao monitoring.

Kurir sport

00:35

SRDAČAN DOČEK ZA LITVANCE: Vazura uručio poklone i na srpskom ćaskao sa generalnim direktorom RFS-a! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track