HOROR U DOMU POZNATOG FUDBALERA! Velika TRAGEDIJA: Napadači upali u kuću, ZADAVILI mu tetku, pa PRETUKLI majku!
Foto: Stefanos Kyriazis/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

užas

HOROR U DOMU POZNATOG FUDBALERA! Velika TRAGEDIJA: Napadači upali u kuću, ZADAVILI mu tetku, pa PRETUKLI majku!

Fudbal -

Poznatom meksičkom fudbaleru, Rodolfu Pizaru, nepoznati napadači su posle upada u kuću zadavili tetku, pa zatim prebili majku i ujaka.

Pizaro, koji trenutno nastupa za grčki AEK i koji je tokom karijere upisao 38 nastupa za reprezentaciju Meksika, nije bio u domovini kada se ovo desilo, a gnusan zločin šokirao je čitavu planetu.

Kako su preneli lokalni mediji, 60-godišnja Еlizabet Tomas Gonzales, tetka čuvenog fudbalera, bila je pretučena pa zadavljena, dok je majka Laura Tomas de Pizaro teško povređena. Do tragedije je došlo kada su Pizarova majka i ujak u društvu kućne pomoćnice otišli do kuće koja je pripadala njegovoj tetki jer im se nije javljala na telefon.

Kada je Rodolfova majka ušla u kuću zatekla je stravičan prizor, a napadači su u panici pretukli njih dvoje, dok je kućna pomoćnica uspela da pozove pomoć.

Policija je brzo došla na lice mesta, isto kao i ekipa Hitne pomoći koja je konstatovala smrt nesrećne Elizabet.

Pizaro je široj javnosti postao poznat kada je postigao prvi gol u istoriji Intera iz Majamija, a po dolasku Lionela Mesija morao je da napusti klub i pređe u atinski AEK.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track