TO, IBRA, LEGENDO! Zlatan se zauzeo za Jovića! Javio se upravi Milana i OSTAVIO IM JASNU PORUKU! Luka čeka rasplet
Foto: NaFoto / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Printscreen

SERIJA A

TO, IBRA, LEGENDO! Zlatan se zauzeo za Jovića! Javio se upravi Milana i OSTAVIO IM JASNU PORUKU! Luka čeka rasplet

Fudbal -

Italijanski mediji nemaju dilemu oko toga ko je u ovom trenutku najvažniji fudbaler Milana.

Pored golmana Majka Manjana, u prvi plan je iskočio Luka Jović.

Srpski centarfor je na najbolji mogući način iskoristio ne preterano veliku minutažu. Radio je svoj posao i u poslednjih 420 minuta u svim takmičenjima postigao je sedam golova uz jednu asistenciju.

Na gostovanju Frozinoneu u 23. kolu Serije A postigao je gol za pobedu samo minut nakon što ga je Stefano Pioli poslao u igru umesto Kristijana Pulišića.

"Korijere dela Sera" ugledni dnevni list sa sedištem u Milanu, oduševljeno je prihvatio činjenicu da je Jović još jednom zgrabio ulogu heroja.

Luka Jović
foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj list ističe da Srbin ove sezone postiže gol na svaka 103 minuta, naziva ga novim Danijelem Masarom koji je igrao u Milanu krajem 80ih i tokom 90ih godina prošlog veka.

Portal "Planeta Milan", koji se poziva na "Korijere dela Sera" navodi da je Jović pojačao "Rosonere" poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka kao misterija i neko ko je prerano označen kao promašaj (flop), a da je danas važan čovek za napad ekipe.

Poručuju čak i da se Luka "osvetio" svima koji su sumnjali u njega. Ima ugovor do kraja sezone, ali čini se da bi Srbin uskoro mogao da dobije ponudu za produžetak saradnje.

U svemu tome ključan čovek bi mogao da bude Zlatan Ibrahimović koji od uprave kluba insistira da zadrži Jovića za naredne sezone.

Kurir sport

Bonus video:

00:11

Zlatan Ibrahimović slavi titulu uz hit Nade Topčagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track