ŠOK IZJAVA - Janakopulos OPLEO PO SUDIJAMA jer su "NAVLAČILE" za njegovu ekipu: Da smo pobedili tražio bih da se UTAKMICA PONOVI!
Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

hit

ŠOK IZJAVA - Janakopulos OPLEO PO SUDIJAMA jer su "NAVLAČILE" za njegovu ekipu: Da smo pobedili tražio bih da se UTAKMICA PONOVI!

Košarka -

Kontroverzni vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, oglasio se nakon poaza svog tima u domaćem prvestvu od Arisa i podigao veliku buru u tamošnjoj košarkaškoj javnosti.

Janakopulos, koji se redovno žali da sudije u Evroligi tendenciozno i zlonamerno donose odluke na štetu Panatinaikosa, sada je opleo po domaćim arbitrima jer su "navlačili" za njegovu ekipu.

Aris je u OAKA areni napravio veliku senzaciju, pošto je savladao Panatinaikos rezultatom 73:70, a Janakopulos je izjavio da su sudije donosile odluke na štetu gostiju i da bi tražio da se utakmica poništi da je njegov tim na kraju slavio.

"Tražio bih da se utakmica ponovi da smo pobedili. Mislim da je Manchester United to uradio jednom, kada su pobedili iz nepostojećeg penala. Nije moguće da Aris dođe ovde i igra sjajnu košarku, dok smo previše umorni i nekoncentrisani, ne znam ni sam šta od toga, a da moramo da pobedimo, jer su odluke u našu korist. Morali smo da izgubimo jer smo bili lošiji", rekao je Janakopulos.

Kurir sport/J.M.

02:03

Anđušić posle pobede nad PAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track