BOMBA ILI NAJČUDNIJI UGOVOR U ISTORIJI EVROLIGE?! Legenda se vratila u Barselonu, a možda UOPŠTE NEĆE IGRATI! Za sve se on pita!
Foto: EPA/MARISCAL

POVRATAK

BOMBA ILI NAJČUDNIJI UGOVOR U ISTORIJI EVROLIGE?! Legenda se vratila u Barselonu, a možda UOPŠTE NEĆE IGRATI! Za sve se on pita!

Košarka -

Riki Rubio potpisao je za Barselonu, prenela je španska "Marka" koja tvrdi da je sve završeno i da ugovor traje do kraja sezone.

Međutim, u svemu tome postoji i jedan uslov. Španski košarkaš je taj koji će odlučiti da li će uopšte zaigrati za klub.

Barsa je ubrzala potpisivanje ugovora jer rok za potpise u elitnom takmičenju ističe u sredu. Navodno je u pitanju neka vrsta otvorenog ugovora po kojoj je Rubio taj koji odlučuje da li je uopšte spreman da se vrati košarci, dok finansijski detalji i njegova plata nisu spominjani u tekstu španskog lista.

Riki Rubio
foto: Profimedia

Rubio je u avgustu prošle godine iznenadio sve kada je odlučio da se povuče iz reprezentacije Španije pred Svetsko prvenstvo. Tada je objasnio da je "morao to da učini da bi sačuvao svoje mentalno zdravlje".

Početkom godine objavio je da je "završio svoju NBA karijeru", a kako stvari stoje mogli bi da ga gledamo na evroligaškim parketima u narednom periodu. Ako bude spreman za to.

Kurir sport/Mondo/A.K.

Bonus video:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track